Liverpool nu mai poate conta pe portarul Alisson circa şase săptămâni

Data:

FC Liverpool, liderul primei ligi engleze de fotbal, a suferit o grea lovitură după ce portarul Alisson Becker s-a accidentat şi a devenit indisponibil pentru circa şase săptămâni, conform DPA.

Internaţionalul brazilian de 32 ani a suferit o accidentare la coapsă în meciul cu Crystal Palace (1-0), de sâmbătă, părăsind terenul când mai erau 11 minute de jucat.

Conform unor prime evaluări, Alisson va juca abia după fereastra internaţională din noiembrie şi ar putea reveni la un meci cu Southampton (24 noiembrie).

Absenţa lui Allisson vine într-un moment în care ”cormoranii” lui Arne Slot au meciuri cheie în Premier League cu Chelsea şi Arsenal în această lună, dar şi două partide complicate în Liga Campionilor, cu RB Leipzig şi Bayer Leverkusen.

Caoimhin Keller, care a fost bolnav la meciul cu Palace, urmează să fie titularizat, la fel ca în sezonul trecut, când Alisson a lipsit mai mult de două luni din cauza unei accidentări tot la coapsă.

AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Djokovic, calificare facilă în sferturi de finală la Shanghai (ATP)

Sârbul Novak Djokovic, numărul patru în ierarhia tenisului masculin, a trecut miercuri de rusul Roman Safiulin, locul 61...

Primoz Roglic a renunţat la Turul Lombardiei şi a pus capăt sezonului

Ciclistul sloven Primoz Roglic (Red Bull-Bora) a renunţat să participe la Turul Lombardiei şi a pus capăt sezonului,...

Sabalenka, în optimi la Wuhan (WTA)

Jucătoarea belarusă de tenis Arina Sabalenka (2 WTA, principală favorită) s-a calificat miercuri în optimile de finală ale...

Sinner, Alcaraz, Djokovic şi Nadal vor juca la turneul demonstrativ de la Riad

Patru jucători din top cinci mondial, italianul Jannik Sinner, spaniolul Carlos Alcaraz, sârbul Novak Djokovic, rusul Daniil Medvedev,...