Fundaşul Harry Maguire (Manchester United) va lipsi câteva săptămâni din cauza unei accidentări

Data:

Fundaşul Harry Maguire, jucătorul echipei engleze de fotbal Manchester United, va lipsi câteva săptămâni după accidentarea suferită în meciul de duminică din campionat, conform DPA.

Fundaşul echipei de pe Old Trafford a fost ajutat să părăsească terenul la finalul primei reprize a meciului încheiat la egalitate de United cu Aston Villa (0-0), în Premier League.

Pe contul său din reţeaua Instagram, Maguire a postat un mesaj în care transmite: ”Dezamăgit să mă aleg cu o accidentare în weekend, vor fi câteva săptămâni pe tuşă pentru mine, dar voi reveni mai puternic”.

Jucătorul de 31 de ani a reuşit duminică în confruntarea cu Aston Villa cel de-al treilea meci ca titular în acest sezon de Premier League, după ce anterior, săptămâna trecută, a venit de pe bancă în meciul din Europa League cu FC Porto şi a înscris golul egalizator în ultimul minut (3-3).

Harry Maguire nu a fost chemat de selecţionerul Angliei, Lee Carsley, pentru meciurile din Liga Naţiunilor cu Grecia şi cu Finlanda.

Kobbie Mainoo ar fi fost singurul reprezentant al lui United în echipa Angliei, dar s-a retras, din cauza unei accidentări, în timp ce Alejandro Garnacho şi Moussair Mazraoui vor lipsi de la meciurile Argentinei şi respectiv Marocului.

AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Liverpool nu mai poate conta pe portarul Alisson circa şase săptămâni

FC Liverpool, liderul primei ligi engleze de fotbal, a suferit o grea lovitură după ce portarul Alisson Becker...

Sinner, Alcaraz, Djokovic şi Nadal vor juca la turneul demonstrativ de la Riad

Patru jucători din top cinci mondial, italianul Jannik Sinner, spaniolul Carlos Alcaraz, sârbul Novak Djokovic, rusul Daniil Medvedev,...

Wimbledon renunţă, după 147 de ani de tradiţie, la arbitrii de linie

Turneul de tenis de la Wimbledon, singurul Grand Slam pe iarbă, va renunţa, de anul viitor, la arbitrii...

Întâlnire între Răzvan Burleanu şi preşedintele clubului FC Barcelona, Joan Laporta, la Casa Fotbalului

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, s-a întâlnit, miercuri, la Casa Fotbalului, cu preşedintele clubului FC Barcelona,...