Atacantul spaniol Ferran Torres, indisponibil pentru o perioadă nedeterminată

Data:

Atacantul Ferran Torres a suferit o accidentare la tendonul popliteu şi va fi indisponibil pentru o perioadă nedeterminată, a anunţat luni clubul de fotbal FC Barcelona, potrivit Reuters.

Jucătorul de 24 de ani va lipsi din meciurile pe care naţionala Spaniei le va disputa împotriva Danemarcei, sâmbătă, şi a Serbiei, marţea viitoare, în Liga Naţiunilor, a confirmat antrenorul echipei naţionale Luis de la Fuente.

Potrivit relatărilor media, Torres ar putea lipsi între şase şi opt săptămâni după accidentarea suferită în victoria obţinută duminică de Barcelona cu Deportivo Alaves (3-0).

”Testele desfăşurate pe Ferran Torres au confirmat că are o accidentare la bicepşii femurali de la coapsa dreaptă. Revenirea sa la antrenamente depinde de recuperarea sa”, a anunţat clubul catalan.

FC Barcelona se confruntă cu numeroase accidentări, pe listă fiind Dani Olmo, Gavi, Fermin Lopez, Andreas Christensen, Ronald Araujo şi portarul Marc-Andre ter Stegen.

”Accidentarea lui Ferran este îngrijorătoare. Nu avem multe opţiuni în atac”, a spus duminică managerul Hansi Flick.

Ferran Torres a avut zece apariţii la Barcelona în acest sezon.

AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Harry Kane s-a alăturat naţionalei Angliei, dar aşteaptă diagnosticul privind accidentarea sa

Atacantul Harry Kane s-a alăturat echipei naţionale de fotbal a Angliei, dar căpitanul primei reprezentative aşteaptă veşti despre...

Japoneza Naomi Osaka s-a retras din turneul WTA de la Tokyo

Jucătoarea japoneză de tenis Naomi Osaka, cvadruplă câştigătoare de Grand Slam, s-a retras din turneul WTA 500 de...

Daniel Pancu (U21) – Trebuie să învăţăm multe din înfrângerea cu Finlanda

Selecţionerul echipei naţionale de tineret a României, Daniel Pancu, spune că jucătorii săi trebuie să înveţe multe din...

Ten Hag insistă că are încrederea lui Manchester United într-un proiect pe termen lung

Antrenorul echipei engleze de fotbal Manchester United, olandezul Erik ten Hag, a reiterat, după remiza cu Aston Villa...