Darius Olaru (FCSB) – Eu am inventat golul, iar arbitrul a inventat acel roşu pentru mine

Data:

Căpitanul echipei FCSB, Darius Olaru, a declarat, joi seara, după victoria cu PAOK Salonic, scor 1-0, din Europa League, că el a inventat golul victoriei înscris de Daniel Bîrligea, iar arbitrul german Sascha Stegemann a inventat un cartonaş roşu pentru el.

„Ne bucurăm că într-un final am reuşit să câştigăm trei puncte mari în deplasare, împotriva unei echipe foarte bune, pe un teren greu şi cu un om în minus. A fost o seară nebună şi dificilă, dar am reuşit să câştigăm cele trei puncte. Eu am inventat acel gol, iar după aceea arbitrul a inventat acel cartonaş roşu pentru mine… Nu ştiu, la acea fază am condus mingea 30-40 de metri cu om în spate, m-a împins constant, iar când am căzut pe minge mi-a arătat foarte uşor cartonaşul galben. Şi la primul galben a fost uşor, pentru că am dat clar în minge, atunci când se accidentează şi Lixandru. Nu ştiu, îmi pare rău, însă, în acelaşi timp, mă bucur… colegii au făcut treabă bună şi fără mine”, a afirmat Olaru la postul Digi Sport.

„Sunt trei puncte mari, fără mine, cu mine, importante sunt punctele. Cea mai mare pierdere în seara asta este Lixandru, cumva mi-aş dori să nu se fi accidentat, dar din ce am văzut e ceva destul de grav. Sper să fie tare şi sunt sigur că va reveni mai puternic”, a adăugat Darius Olaru.

FCSB a obţinut o victorie mare cu echipa greacă PAOK Salonic, cu scorul de 1-0 (1-0), joi seara, pe Stadionul Toumba din Salonic, în etapa a doua a competiţiei de fotbal Europa League, deşi a jucat aproape o repriză în inferioritate numerică.

Aceasta este cea de-a doua victorie consecutivă în competiţie pentru FCSB, după 4-1 cu letonii de la RFS, săptămâna trecută, la Bucureşti. Campioana României le va mai întâlni în acest sezon de Europa League pe Glasgow Rangers (24 octombrie, în deplasare), FC Midtjylland (7 noiembrie, acasă), Olympiakos Pireu (28 noiembrie, acasă), Hoffenheim (12 decembrie, în deplasare), Qarabag (23 ianuarie, în deplasare) şi Manchester United (30 ianuarie, acasă).

PAOK a pierdut şi primul meci din competiţie, 1-3 cu Galatasaray, la Istanbul.

AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Tricou special pentru jucătorii lui Bayer Leverkusen, la 120 de ani de la înfiinţarea clubului

Jucătorii echipei Bayer Leverkusen, campioana en-titre a Germaniei, vor evolua în această sâmbătă, în etapa a şasea a...

Sabalenka, învinsă de Muchova în sferturi la Beijing (WTA)

Jucătoarea belarusă de tenis Arina Sabalenka, numărul doi mondial, a fost învinsă de Karolina Muchova cu 7-6 (7/5),...

De Bruyne a cerut să nu joace în meciurile Belgiei din Liga Naţiunilor

Kevin De Bruyne, căpitanul echipei de fotbal a Belgiei, accidentat, a cerut să nu fie convocat la meciurile...

Pogacar îşi etalează tricoul de campion mondial în clasica Giro dell’Emilia

Ciclistul Tadej Pogacar va purta pentru prima oară tricoul de campion mondial (curcubeu), sâmbătă, în Giro dell'Emilia, prima...