Daniel Bîrligea (FCSB) – Am reuşit cu multă muncă să scoatem un miracol

Data:

Atacantul Daniel Bîrligea a declarat după victoria cu 1-0 obţinută de FCSB în deplasare cu PAOK Salonic, în Europa League, că formaţia sa a reuşit un miracol prin munca depusă pe teren.

„Sunt foarte mândru de toate sacrificiile pe care le-au făcut astăzi toţi băieţii. Mai bine de 60 de minute am jucat în 10 oameni. Şi arbitrul a fost un pic de partea cealaltă, dar am reuşit cu multă luptă să scoatem un miracol. La gol e mai mult meritul lui Olaru, care s-a luptat pentru minge. Trebuia să luptăm, aveam 1-0 şi trebuia să apărăm rezultatul. Asta am făcut cu toţii, am alunecat, ne-am bătut la cap, ne-am bătut pentru fiecare minge. Dumnezeu ne-a ajutat şi a ieşit foarte bine”, a spus Bîrligea, autorul golului, la DigiSport.

„Avem 6 puncte acum, nu ni le mai fură nimeni. Mai avem şase meciuri în care mai putem face puncte. Dar acum ne gândim la Buzău, să ne revenim şi în campionat şi să ajungem acolo sus”, a adăugat jucătorul formaţiei bucureştene.

FCSB a obţinut o victorie mare cu echipa greacă PAOK Salonic, cu scorul de 1-0 (1-0), joi seara, pe Stadionul Toumba din Salonic, în etapa a doua a competiţiei de fotbal Europa League, deşi a jucat aproape o repriză în inferioritate numerică.

Aceasta este cea de-a doua victorie consecutivă în competiţie pentru FCSB, după 4-1 cu letonii de la RFS, săptămâna trecută, la Bucureşti. Campioana României le va mai întâlni în acest sezon de Europa League pe Glasgow Rangers (24 octombrie, în deplasare), FC Midtjylland (7 noiembrie, acasă), Olympiakos Pireu (28 noiembrie, acasă), Hoffenheim (12 decembrie, în deplasare), Qarabag (23 ianuarie, în deplasare) şi Manchester United (30 ianuarie, acasă).

PAOK a pierdut şi primul meci din competiţie, 1-3 cu Galatasaray, la Istanbul.

AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Tricou special pentru jucătorii lui Bayer Leverkusen, la 120 de ani de la înfiinţarea clubului

Jucătorii echipei Bayer Leverkusen, campioana en-titre a Germaniei, vor evolua în această sâmbătă, în etapa a şasea a...

Sabalenka, învinsă de Muchova în sferturi la Beijing (WTA)

Jucătoarea belarusă de tenis Arina Sabalenka, numărul doi mondial, a fost învinsă de Karolina Muchova cu 7-6 (7/5),...

De Bruyne a cerut să nu joace în meciurile Belgiei din Liga Naţiunilor

Kevin De Bruyne, căpitanul echipei de fotbal a Belgiei, accidentat, a cerut să nu fie convocat la meciurile...

Pogacar îşi etalează tricoul de campion mondial în clasica Giro dell’Emilia

Ciclistul Tadej Pogacar va purta pentru prima oară tricoul de campion mondial (curcubeu), sâmbătă, în Giro dell'Emilia, prima...