Mourinho, avertizat de arbitru în timp ce utiliza un laptop pentru a contesta o decizie VAR

Data:

Antrenorul echipei de fotbal Fenerbahce Istanbul, Jose Mourinho, a primit un cartonaş galben în meciul cu Antalyaspor (2-0), duminică, după ce a plasat un laptop în faţa unei camere TV, cu un stop cadru al unei faze în care încerca să demonstreze că o decizie de ofsaid a fost greşită, scrie Reuters.

Mourinho a spus apoi jurnaliştilor la conferinţa de presă că a încercat să convingă arbitrul că atacantul Edin Dzeko se afla în poziţie corectă când a marcat un gol, anulat ulterior de VAR pentru ofsaid.

”Pentru noi, este un gol valid”, a spus Mourinho. ”Îmi place VAR-ul bun… Eu doar vrea ca VAR să ajute arbitrul să ia deciziile corecte”, a adăugat tehnicianul portughez.

Preşedintele lui Fenerbahce, Ali Koc, i-a acuzat pe arbitrii asistenţi video din Super Lig de defavorizarea clubului său în aprilie anul trecut, astfel că Turcia a decis să angajeze arbitri străini pentru camera VAR pentru restul sezonului 2023-24.

Galatasaray, liderul la zi, se menţine neînvins şi după etapa a şaptea, în care a remizat acasă cu Kasimpaşa (3-3), în timp ce Samsunspor a învins-o pe Goztepe cu 4-3.

Vicecampioana din sezonul trecut, Fenerbahce, ocupă locul secund în clasament, cu 16 puncte din şapte meciuri, la trei puncte în spatele campioanei Galatasaray. Pe locul trei se află Samsunspor, cu 15 puncte.

Echipa lui Mourinho va juca joi în deplasare cu FC Twente, în Europa League.

AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Atacantul brazilian Neymar a reluat antrenamentele colective la clubul său, Al-Hilal

Atacantul brazilian Neymar şi-a anunţat revenirea la antrenamentele colective cu clubul saudit Al-Hilal, după aproape un an de...

Jannick Sinner, în semifinale la Beijing (ATP)

Jucătorul italian de tenis Jannick Sinner, liderul ATP, principal favorit, s-a calificat luni în semifinalele turneului ATP 500...

„Respect şi înţeleg” decizia lui Griezmann, de a se retrage de la naţionala Franţei, spune căpitanul Mbappe

Căpitanul naţionalei de fotbal a Franţei, Kylian Mbappe, 'respectă şi înţelege' decizia lui Antoine Griezmann, 'un jucător de...

PSG e o echipă ‘excepţională’, pe care Luis Enrique a ‘transformat-o’, a declarat Arteta

Paris Saint-Germain, transformată de Luis Enrique, este o ''echipă excepţională'', care ''domină toate fazele jocului'', a declarat, luni,...