Tenis: Două milioane de euro pentru participanţii la Cupa Laver

Data:

Jucătorii care au participat la competiţia masculină de tenis pe echipe Cupa Laver, încheiată cu victoria echipei Europei în faţa selecţionatei Restului Lumii au fost recompensaţi cu suma totală de 2.015.148 de euro, informează cotidianul spaniol Sport.

Astfel, cei şase componenţi ai echipei Europei, în frunte cu spaniolul Carlos Alcaraz, au primit câte un cec în valoare de 201.514 euro după ce au reuşit să intre în posesia trofeului. Perdanţii au obţinut la rândul lor câte un premiu de consolare de 111.952 de euro.

Echipa Europei a câştigat pentru a cincea oară competiţia masculină de tenis Cupa Laver, impunându-se cu 13-11 în faţa selecţionatei Restului Lumii, duminică la Berlin.

Eroul europenilor a fost spaniolul Carlos Alcaraz, care s-a a dispus cu 6-2, 7-5 de americanul Taylor Fritz în partida decisivă, aducând astfel trofeul reprezentanţilor Bătrânului Continent.

Lansată în 2017 de elveţianul Roger Federer, Laver Cup este o competiţie demonstrativă, după modelul turneului de golf Ryder Cup, purtând numele legendarului jucător australian Rod Laver.

AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Sabalenka vizează revenirea în fotoliul de lider al clasamentului WTA

Jucătoarea belarusă de tenis Arina Sabalenka a afirmat marţi că doreşte să încheie cel mai bun sezon al...

Preşedintele FIFA l-a felicitat pe Pedro Sanchez pentru rezultatele bune ale fotbalului spaniol

Preşedintele FIFA, Gianni Infantino, l-a felicitat pe preşedintele Guvernului Spaniei, Pedro Sanchez, pentru rezultatele bune ale fotbalului spaniol,...

Thomas Muller, încântat de startul lui Bayern în noul sezon

Veteranul lui Bayern Munchen Thomas Muller este încântat de startul în forţă în noul sezon din Bundesliga, după...

Nadia Comăneci, la conferinţa Diplomaţia Sportivă: Mulţi sportivi devin diplomaţi extraordinari fără să ştie

Fosta mare gimnastă română Nadia Comăneci a afirmat, în cadrul conferinţei "Diplomaţia Sportivă", care a avut loc, marţi,...