Selecţionerul Germaniei, şocat de accidentarea lui Ter Stegen

Data:

Selecţionerul Germaniei Julian Nagelsmann a declarat că accidentarea gravă a portarului Marc-Andre ter Stegen (FC Barcelona), care a devenit indisponibil pentru cel puţin opt luni, este un şoc pentru Mannschaft, scrie Reuters.

Barca a anunţat că Ter Stegen a fost deja operat pentru o ruptură a tendonului rotulian al genunchiului drept, după ce s-a accidentat duminică, în meciul din deplasare cu Villarreal, câştigat cu 5-1 de catalani. Portarul german a mai suferit două operaţii la acelaşi genunchi drept în sezoanele 2019-2020 şi 2020-2021.

Nagelsmann şi naţionala Germaniei au pierdut doi portari excelenţi în doar o lună, după ce în august Manuel Neuer şi-a anunţat retragerea de la echipa naţională.

”Ne va lipsi mult în teren şi în afara lui, a spus Nagelsmann pe sit-ul Federaţiei germane de fotbal (DFB). Îi dorim lui Marc toate cele bune, vom fi mereu alături de el în timpul recuperării.”

Nagelsmann a convocat doi portari debutanţi, Oliver Baumann (Hoffenheim) şi Alexander Nubel (Stuttgart), ca rezerve pentru Ter Stegen la meciurile cu Ungaria şi Ţările de Jos disputate în Liga Naţiunilor la începutul lunii septembrie.

În martie, Bernd Leno (Fulham), cu nouă selecţii, a fost chemat în martie la naţională, dar nu a jucat.

Germania, lider în grupa sa din Liga Naţiunilor cu patru puncte din două meciuri, va juca în octombrie cu Bosnia şi Ţările de Jos.

AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Sabalenka vizează revenirea în fotoliul de lider al clasamentului WTA

Jucătoarea belarusă de tenis Arina Sabalenka a afirmat marţi că doreşte să încheie cel mai bun sezon al...

Preşedintele FIFA l-a felicitat pe Pedro Sanchez pentru rezultatele bune ale fotbalului spaniol

Preşedintele FIFA, Gianni Infantino, l-a felicitat pe preşedintele Guvernului Spaniei, Pedro Sanchez, pentru rezultatele bune ale fotbalului spaniol,...

Thomas Muller, încântat de startul lui Bayern în noul sezon

Veteranul lui Bayern Munchen Thomas Muller este încântat de startul în forţă în noul sezon din Bundesliga, după...

Nadia Comăneci, la conferinţa Diplomaţia Sportivă: Mulţi sportivi devin diplomaţi extraordinari fără să ştie

Fosta mare gimnastă română Nadia Comăneci a afirmat, în cadrul conferinţei "Diplomaţia Sportivă", care a avut loc, marţi,...