Bayern Munchen nu va conta câteva săptămâni pe fundaşul Sacha Boey

Data:

Bayern Munchen nu va conta câteva săptămâni pe fundaşul dreapta francez Sacha Boey, accidentat, a declarat luni Vincent Kompany, antrenorul echipei care îşi propune să joace finala actualei ediţii a competiţiei, ce va avea loc pe stadionul său, Allianz Arena, scrie Reuters.

Sacha Boey a suferit o intervenţie chirurgicală la genunchiul stâng după ce s-a accidentat la antrenamentul de duminică al bavarezilor.

„Ne gândim cum să-l înlocuim pe Sacha mâine şi avem soluţii. Este păcat pentru Sacha, fiindcă era în formă, şi sper să revină cât mai curând. Avem timp în seara asta şi mâine să discutăm despre situaţie, dar avem răspunsuri”, a spus Kompany într-o conferinţă de presă înaintea meciului de marţi cu Dinamo Zagreb, primul pentru Bayern în sezonul 2024-2025 al Ligii Campionilor.

Bayern a început foarte bine actuala stagiune a Bundesligii şi este pe primul loc, cu trei victorii în tot atâtea etape.

Pentru Kompany, fost mare fundaş al naţionalei Belgiei, meciul de marţi este primul ca antrenor în Liga Campionilor, el fiind numit în această vară pe banca lui Bayern.

„Visăm să jucăm finala de anul viitor la Munchen. Fanii noştri pot visa. Pentru mine, principalul lucru este să arătăm mâine asta pe teren”, a spus Kompany.

„Mâine avem o partidă grea şi este important să jucăm bine şi să câştigăm. Sperăm că fanii pot visa mult timp. Avem nevoie de concentrare totală din primul până în ultimul minut”, a adăugat el.

AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Spectacol grandios şi meci de gală cu Vitesse Arnhem la sărbătoarea centenarului clubului Petrolul Ploieşti

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un spectacol grandios pentru data de 12 octombrie dedicat centenarului clubului fanion...

Cupa Laver este „un eveniment unic şi foarte special”, a spus Alcaraz

Cupa Laver este "un eveniment unic şi foarte special", a declarat tenismanul spaniol Carlos Alcaraz, care face parte...

Anderlecht Bruxelles l-a demis pe antrenorul Brian Riemer

Anderlecht Bruxelles, cel mai titrat club din fotbalul belgian, a anunţat joi dimineaţă că a pus capăt capăt...

JO 2024: Cinci cazuri pozitive şi 39% din sportivi testaţi antidoping la Paris

Aproape 39% dintre sportivi au fost testaţi antidoping la Jocurile Olimpice de la Paris, iar până acum au...