Federaţia nord-irlandeză a contactat UEFA pentru a se plânge de tratamentul suferit de suporteri în Bulgaria

Data:

Federaţia nord-irlandeză de fotbal a contactat UEFA după ce suporterii săi au acuzat ”tratamentul ruşinos şi total inacceptabil” la care au fost supuşi la meciul cu Bulgaria, pierdut cu 0-1 la Plovdiv, duminică, în Liga Naţiunilor, transmite DPA.

Într-un comunicat, Amalgamation of Northern Ireland Supporters Clubs (AONISC) s-a plâns de faptul că fanilor nord-irlandezi nu li s-a permis accesul la apă şi toalete în interiorul stadionului ”Hristo Botev” după meci.

Într-un incident separat, un suporter nord-irlandez a avut nevoie de îngrijiri la spital după ce a fost implicat în ceea ce a fost descris drept un atac violent în timp ce se deplasa prin centrul capitalei bulgare după meci.

”Închiderea noastră în sectorul alocat nu numai ce le-a refuzat fanilor nord-irlandezi accesul la drepturi normale ca apă şi toalete, dar a creat şi probleme serioase de securitate. Am contactat stafful federaţiei, care a discutat cu delegatul UEFA, iar în cele din urmă porţile au fost deschise”, s-a mai arătat în comunicatul suporterilor britanici.

Suporterii nord-irlandezi au acuzat şi faptul că fanii bulgari au aruncat cu obiecte spre sectorul suporterilor oaspeţi, criticând şi atitudinea poliţiştilor din Plovdiv.

AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Betis Sevilla – Getafe 2-1, în campionatul Spaniei

Echipa Betis Sevilla a învins la limită pe teren propriu, cu scorul de 2-1, formaţia Getafe, într-o partidă...

Circuitul ungar ‘Balaton Park’, inclus în calendarul MotoGP în 2025

Circuitul "Balaton Park" din vestul Ungariei va fi inclus în calendarul MotoGP în 2025, după ce a fost...

Paulo Fonseca (AC Milan), demis în cazul unui eşec în derby-ul cu Inter Milano (presă)

Portughezul Paulo Fonseca ar urma să fie demis din postul de antrenor al echipei de fotbal AC Milan...

România se menţine pe locul 45 în clasamentul FIFA

Naţionala României se menţine pe locul 45 în clasamentul mondial al Federaţiei Internaţionale de Fotbal (FIFA) publicat joi,...