Dani Olmo a debutat cu gol la FC Barcelona

Data:

Internaţionalul spaniol Dani Olmo, câştigător al EURO 2024 cu La Roja în această vară, a debutat cu gol la noua sa echipă, FC Barcelona, pe care a ajutat-o să învingă în deplasare, cu scorul de 3-2, formaţia Rayo Vallecano, marţi seara, în etapa a 3-a din Primera Division.

Rayo Vallecano, cu fundaşul român Andrei Raţiu pe banca de rezerve până la final, a condus la pauză, cu 1-0, graţie reuşitei lui Unai Lopez (9), însă Barca a restabilit egalitatea prin Pedri, în minutul 60, înainte ca Dani Olmo să marcheze golul care a adus victoria Barcelonei, cu un şut plasat din interiorul careului (82).

Recrutat în actualul mercato de la echipa germană RB Leipzig, Dani Olmo a ratat primele două meciuri disputate de catalani în noua ediţie a campionatului Spaniei, după ce oficialii clubului catalan nu l-au putut înregistra la Liga spaniolă de fotbal până marţi, ziua debutului său în tricoul blaugrana.

Mijlocaşul ofensiv a fost rezervă în prima repriză a meciului cu Rayo Vallecano şi a intrat pe teren în debutul părţii secunde, schimbând faţa jocului Barcelonei.

Aceasta este a treia victorie consecutivă obţinută în campionat de FC Barcelona, care a devenit lider solitar al clasamentului, cu un avans de două puncte faţă de Villarreal.

Rezultate:
Luni
Villarreal – Celta Vigo 4-3
Au marcat: Cardona (26), Barry (60), Jailson (64 – autogol), Parejo (90+10), respectiv Iglesias (12), Garcia (31), Starfelt (80).

Marţi
Mallorca – Sevilla FC 0-0

Rayo Vallecano – FC Barcelona 1-2
Au marcat: Lopez (10), respectiv Pedri (60), Olmo (82).

Miercuri sunt programate meciurile Valladolid – Leganes, Athletic Bilbao – Valencia CF, Real Sociedad – Deportivo Alaves şi Atletico Madrid – Espanyol Barcelona, în timp ce joi se vor disputa meciurile Girona – Osasuna Pamplona şi Las Palmas – Real Madrid.

În clasament conduce FC Barcelona, cu 9 puncte, urmată de Villarreal, 7 puncte, Celta Vigo 6 puncte, Atletico Madrid, Real Madrid, Leganes, Osasuna şi Rayo Vallecano, toate cu câte 4 puncte etc.

AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Spectacol grandios şi meci de gală cu Vitesse Arnhem la sărbătoarea centenarului clubului Petrolul Ploieşti

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un spectacol grandios pentru data de 12 octombrie dedicat centenarului clubului fanion...

Cupa Laver este „un eveniment unic şi foarte special”, a spus Alcaraz

Cupa Laver este "un eveniment unic şi foarte special", a declarat tenismanul spaniol Carlos Alcaraz, care face parte...

Anderlecht Bruxelles l-a demis pe antrenorul Brian Riemer

Anderlecht Bruxelles, cel mai titrat club din fotbalul belgian, a anunţat joi dimineaţă că a pus capăt capăt...

JO 2024: Cinci cazuri pozitive şi 39% din sportivi testaţi antidoping la Paris

Aproape 39% dintre sportivi au fost testaţi antidoping la Jocurile Olimpice de la Paris, iar până acum au...