Tenis: Rusoaica Diana Şnaider, învingătoare în turneul de la Budapesta

Data:

Rusoaica Diana Şnaider a învins-o pe belarusa Aleksandra Sasnovici după două seturi simetrice, 6-4, 6-4, duminică, în finala turneului de tenis WTA 250 pe zgură de la Budapesta, dotat cu premii totale de 232.244 de euro, scrie Agerpres.

Diana Şnaider, locul 28 WTA, a fost principala favorită la acest turneu. Aleksandra Sasnovici este locul 134 WTA. Şnaider şi Sasnovici nu se mai întâlniseră niciodată pe zgură. Precedenta confruntare dintre cele două jucătoare se încheiase cu victoria rusoaicei, în acest an, la Doha, notează site-ul WTA.

Şnaider, o jucătoare în ascensiune, era pe locul 60 în clasamentul WTA la începutul acestui an.

Şnaider, în vârstă de 20 de ani, a devenit cea mai tânără jucătoare care câştigă turnee WTA în proba de simplu pe toate cele trei suprafeţe într-un an după daneza Caroline Wozniacki, care avea 19 ani când a reuşit această performanţă în 2009.

Şnaider este printre cei doar 15 sportivi ruşi vor participa la Jocurile Olimpice 2024. Comitetul Internaţional Olimpic (CIO) a postat joi lista definitivă, cu 15 sportivi ruşi, care vor concura la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris. Lista include şapte jucători de tenis, trei canoişti, trei ciclişti, un înotător şi o gimnastă la trambulină, comparativ cu cei 335 sportivi care au reprezentat Rusia la JO de la Tokyo.
AGERPRES 

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Unul dintre şefii ‘ultraşilor’ echipei AC Milan, arestat pentru tentativă de omor în 2019

Daniele Cataldo, cunoscut ultras al echipei italiene de fotbal AC Milan şi mâna dreaptă a şefului facţiunii radicale...

Vrem să dăm tot ce avem mai bun în partida cu Bayern, spune antrenorul lui VfB Stuttgart

Antrenorul echipei VfB Stuttgart, Sebastian Hoeness, are cuvinte de apreciere pentru Bayern Munchen, adversara de sâmbătă a şvabilor...

COSR: Sumele vehiculate pentru premierea sportivilor au caracter preliminar şi rol de estimare

Comitetul Executiv al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român a analizat în cadrul şedinţei de joi propunerile federaţiilor cu...

Wawrinka s-a calificat în optimi la Stockholm

Tenismanul elveţian Stan Wawrinka, la 39 de ani, s-a calificat în optimile de finală ale turneului ATP 250...