Fotbal: Unirea Slobozia produce surpriza în meciul inaugural al Superligii, 1-0 în deplasare cu Farul

Data:

Nou-promovata Unirea Slobozia a produs o mare surpriză prin victoria cu scorul de 1-0 (1-0) reuşită în faţa formaţiei Farul Constanţa, vineri, în deplasare, în meciul inaugural al primei etape din sezonul 2024-2025 al Superligii de fotbal, scrie Agerpres.

La primul său meci din istoria sa în eşalonul de elită, echipa ialomiţeană s-a impus prin golul marcat de Florin Purece (19), cu un şut la colţul scurt, după o pasă venită de la Sekou Camara.

Farul a făcut un joc modest, dar şi-a creat câteva ocazii bune de a egala pe finalul meciului, dar portarul Denis Rusu a respins de sub transversală mingea şutată de Andrei Ciobanu (84), apoi Iulian Doicaru (89) a şutat în bară, Rusu respingând şi un şut al aceluiaşi Doicaru (89).

În prima etapă din cea de a 107-a ediţie a ligii de elită din România, antrenorul Gheorghe Hagi a bifat meciul cu numărul 350 din cariera sa de antrenor în România (158 victorii, 86 remize, 106 înfrângeri), debutul său consemnându-se pe 19 noiembrie 2005, în meciul Oţelul Galaţi – Poli Timişoara 0-2.

FC Farul Constanţa – Unirea Slobozia 0-1 (0-1), Academia Hagi – Stadion Central – Ovidiu
A marcat: Florin Purece (19).
Arbitru: Horaţiu Mircea Feşnic (Cluj-Napoca); arbitri asistenţi: Valentin Avram (Bucureşti), Ioan Alexandru Corb (Satu Mare); al patrulea oficial: Andrei Moroiţă (Ploieşti)
Arbitru video: Ionuţ Coza (Cernica); arbitru asistent video: Cristina Mariana Trandafir (Bucureşti)
Observatori: Liviu Ciubotariu (Galaţi) – CCA, Constantin Stătescu (Bucureşti) – LPF
AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Liga Campionilor: Bellingham şi Tchouameni, apţi de joc pentru meciul cu Stuttgart

Antrenorul echipei de fotbal Real Madrid, Carlo Ancelotti, a anunţat luni că mijlocaşii săi Jude Bellingham şi Aurelien...

Coe, Lappartient şi Samaranch jr, între candidaţii la preşedinţia Comitetului Internaţional Olimpic

Şapte candidaţi, între care fostul campion olimpic britanic Sebastian Coe, francezul David Lappartient şi spaniolul Juan Antonio Samaranch...

Fotbal: Ismael Bennacer (AC Milan) va fi indisponibil patru luni

Ismael Bennacer, mijlocaşul algerian al echipei de fotbal AC Milan, va fi indisponibil patru luni din cauza unei...

Rusoaicele Alexandrova şi Kudermetova, calificate în optimi la Seul (WTA)

Jucătoarele ruse de tenis Ekaterina Alexandrova şi Veronika Kudermetova s-au calificat, luni, în optimile de finală ale turneului...