Fotbal: Shakira va concerta în pauza finalei Copa America, pe Hard Rock Stadium din Miami

Data:

Cântăreaţa Shakira va susţine un scurt concert în pauza finalei Copa America care se va disputa duminică, 14 iulie, pe Hard Rock Stadium din Miami (SUA), a anunţat marţi, Confederaţia sud-americană de fotbal (CONMEBOL), scrie EFE, conform Agerpres.

Va fi pentru prima dată când va avea loc un spectacol muzical în timpul pauzei unei finale la Copa America.

„Shakira este un superstar care reprezintă şi arată măreţia Americii Latine”, a declarat Alejandro Dominguez, preşedintele CONMEBOL, într-un mesaj pe reţeaua de socializare X.

„La fel ca fotbalul nostru, acea zi a finalei va fi o sărbătoare şi cine în afara Shakirei ar fi putut fi alături de noi pentru a ne bucura de această mare finală”, a adăugat el.

Argentina şi Canada se vor înfrunta marţi, pe MetLife Stadium din East Rutherford (New Jersey), în prima semifinală de la Copa America.

Învingătoarea va juca în ultimul act cu câştigătoarea celei de-a doua semifinale, Columbia – Uruguay, programată miercuri la Charlotte (Carolina de Nord).

Aşa cum se ştie, „Punteria”, ultimul hit al cunoscutei soliste columbiene Shakira, a fost ales melodia oficială a turneului de fotbal Copa America 2024, programat între 20 iunie şi 14 iulie în Statele Unite, cu şaisprezece selecţionate din CONMEBOL şi CONCACAF.

„Este cel mai important eveniment fotbalistic al anului, pentru că ştim că această melodie va fi sunetul verii pentru fanii din întreaga lume. Este puterea culturii noastre şi a muzicii noastre”, a spus, în luna mai, Shakira în cadrul unui program al Univision, după ce a anunţat această veste.

Este pentru a treia oară când Shakira oferă un cântec oficial pentru un campionat important de fotbal. În 2010, „Waka waka” a fost melodia Cupei Mondiale din Africa de Sud, iar patru ai mai târziu „La La” a fost aleasă melodia Cupei Mondiale din 2014 din Brazilia. AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Spectacol grandios şi meci de gală cu Vitesse Arnhem la sărbătoarea centenarului clubului Petrolul Ploieşti

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un spectacol grandios pentru data de 12 octombrie dedicat centenarului clubului fanion...

Cupa Laver este „un eveniment unic şi foarte special”, a spus Alcaraz

Cupa Laver este "un eveniment unic şi foarte special", a declarat tenismanul spaniol Carlos Alcaraz, care face parte...

Anderlecht Bruxelles l-a demis pe antrenorul Brian Riemer

Anderlecht Bruxelles, cel mai titrat club din fotbalul belgian, a anunţat joi dimineaţă că a pus capăt capăt...

JO 2024: Cinci cazuri pozitive şi 39% din sportivi testaţi antidoping la Paris

Aproape 39% dintre sportivi au fost testaţi antidoping la Jocurile Olimpice de la Paris, iar până acum au...