Polonia speră în recuperarea lui Lewandowski pentru meciul cu Austria

Data:

Echipa de fotbal a Poloniei, învinsă de Olanda (2-1) în meciul său de debut la EURO 2024, speră în revenirea vedetei sale Robert Lewandowski, vineri, în meciul cu Austria, înainte de partida cu echipa Franţei de marţea viitoare, informează AFP.

„Recuperarea lui Robert Lewandowski merge în direcţia bună pentru meciul cu Austria”, a spus selecţionerul polonez Michal Probierz după înfrângerea cu Olanda. „Vom fi mai puternici”, a adăugat el.

Atacantul Robert Lewandowski (FC Barcelona) a suferit o accidentare musculară la ultimul meci de verificare al naţionalei de fotbal a Poloniei, cu Turcia (2-1), dar va juca „probabil” în al doilea meci de la EURO 2024, cu Austria, conform selecţionerul Michal Probierz.

Cel mai bun marcator al echipei Poloniei, cu 82 de goluri în 151 de meciuri, a ratat meciul cu Olanda din cauza unei întinderi musculare.

„Estimarea noastră este că el va fi apt de joc la meciul cu Austria, de vineri 21 iunie, pe Stadionul Olimpic din Berlin”, a spus selecţionerul într-o conferinţă de presă.

„Este doar o accidentare uşoară şi sperăm că nu vor exista probleme”, a declarat selecţionerul polonez Michal Probierz, referindu-se la jucătorul echipei spaniole FC Barcelona.

Căpitanul şi cel mai bun marcator al naţionalei poloneze a ieşit din joc în minutul 32 al partidei cu Turcia, după ce a acuzat dureri la genunchiul drept.

Polonia face parte din Grupa D la EURO 2024, alături de Olanda, Austria şi Franţa.

AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Constantin Gâlcă (Universitatea Craiova) – În ziua de azi nu mai există favorită la campionat

Antrenorul echipei de fotbal Universitatea Craiova, Constantin Gâlcă, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că nu există...

Sergio Ramos, contactat de clubul egiptean Zamalek Cairo

Fundaşul spaniol Sergio Ramos, fostul căpitan al echipei Real Madrid, în prezent liber de contract, a fost contactat...

Marius Şumudică (Rapid) – Cred că a sosit timpul să luăm puncte şi acasă

Antrenorul echipei Rapid, Marius Şumudică, a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă, că a venit timpul ca formaţia...

Penarol Montevideo, ultima echipă calificată în semifinalele competiţiei Copa Libertadores

Echipa uruguayană Penarol Montevideo s-a calificat în semifinalele competiţiei Copa Libertadores la fotbal, echivalentul Ligii Campionilor europeni, după...