EURO 2024: Bellingham, autorul golului cu Serbia, a afirmat că joacă ‘fără teamă şi din plăcere’

Data:

„Joc fără teamă, pentru că iubesc fotbalul, este o plăcere mai degrabă decât o meserie”, a comentat fotbalistul englez Jude Bellingham, autorul golului din meciul cu Serbia (1-0), duminică, pe Arena AufSchalke din Gelsenkirchen, în Grupa C a Campionatului European – EURO 2024, găzduit de Germania, informează AFP.

„Adevărul este că iubesc să joc fotbal, deci atunci când intru pe teren, intru fără teamă, este ca o motivaţie pentru mine”, a spus el la conferinţa de presă.

„Este lucrul pe care prefer să îl fac în lumea asta, deci când joc, nu este cu adevărat o muncă, este o plăcere”, a adăugat jucătorul de 20 de ani.

Mijlocaşul ofensiv al echipei Real Madrid a avut parte de aplauze şi de un fragment din melodia trupei Beatles, „Hey Jude”, după deschiderea scorului.

El şi-a manifestat plăcerea de a juca în faţa suporterilor englezi, „o experienţă diferită” pentru mine, care joacă în străinătate. ”Când aud fanii englezi din nou după atâtea luni, îi apreciez enorm”, a subliniat Bellingham.

„Ei îmi dau multă încredere şi recunoştinţă, multă dragoste, iar eu încerc să-i răsplătesc pe teren”, a adăugat el.

„Prima repriză a arătat că Anglia poate marca în faţa oricărei echipe, iar a doua a arătat cum putem să nu primim gol în faţa niciunei echipe”, a comentat Bellingham.

Anglia, una dintre pretendentele la trofeu, s-a impus prin golul marcat de Jude Bellingham (13), iar în următorul meci va întâlni Danemarca, pe 20 iunie la Frankfurt (19:00).
AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Serviciul meteorologic francez prognozează temperaturi mai mari decât normalul pe durata JO de la Paris

Serviciul meteorologic francez, Meteo-France, a anunţat, vineri, că "temperaturile vor fi mai mari decât media normală" în Franţa...

Puşcaş – Încă putem scrie istorie, sper să fim cât mai productivi

Fotbalistul echipei naţionale a României, George Puşcaş, a declarat, joi, într-un interviu, că prima reprezentativă a României, calificată...

Verstappen (Red Bull), cel mai rapid în sesiunea de antrenamente libere la MP al Austriei

Pilotul olandez Max Verstappen (Red Bull), campionul mondial en-titre, a fost cel mai rapid vineri în sesiunea de...

EURO 2024: Nicio echipă nu este mai bună ca noi, crede spaniolul Nico Williams

Spania, singura echipă cu punctaj maxim şi fără gol încasat la EURO 2024, abordează cu încredere duelul cu...