Tenis: Turneul WTA de la Hamburg din iulie, anulat în acest an

Data:

Oraşul Hamburg nu va găzdui în iulie turneul de tenis organizat de WTA din cauza „unui calendar plin în anul olimpic”, au anunţat joi organizatorii, scrie DPA.

Într-o declaraţie, organizatorii competiţiei au arătat că evenimentul din 21-26 iulie va avea loc la Iaşi, înainte de a reveni anul viitor în oraşul din Germania.

La Rothenbaum, în perioada 15-21 iulie, vor avea loc însă meciuri la masculin în turneul de calificare pentru JO 2024 de la Paris.

„Suntem într-un an delicat, după ce am cântărit toate posibilele scenarii a trebuit să decidem cu inima grea să luăm o pauză forţată de la turneul de la Hamburg în 2024”, a spus directoarea turneului, Sandra Reichel.

„Suntem deja în discuţii avansate pentru a găsi o soluţie pe termen lung pentru viitorul turneului WTA de la Hamburg. Hamburg merită să aibă un turneu feminin de top”, a adăugat aceasta.

Anul trecut, jucătoarea olandeză Arantxa Rus a câştigat turneul WTA de la Hamburg, în finala căruia a învins-o în două seturi, 6-0, 7-6 (7/3), pe germanca Noma Noha Akugue, debutantă în circuitul profesionist.

La masculin, germanul Alexander Zverev, campionul olimpic en titre, a câştigat turneul ATP de la Hamburg, oraşul său natal, după ce l-a învins în finală, cu 7-5, 6-3, pe sârbul Laslo Djere, în faţa a 10.000 de spectatori.

AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Constantin Gâlcă (Universitatea Craiova) – Oţelul e o echipă agresivă, joacă de la egal la egal cu toate echipele

Antrenorul formaţiei Universitatea Craiova, Constantin Gâlcă, a declarat,vineri, într-o conferinţă de presă, că adversara din etapa a 12-a...

Şumudică (Rapid) – Nu mă interesează că jucăm cu ultima clasată, nu mai putem face paşi greşiţi

Antrenorul echipei de fotbal FC Rapid Bucureşti, Marius Şumudică, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că nu...

Tricou special pentru jucătorii lui Bayer Leverkusen, la 120 de ani de la înfiinţarea clubului

Jucătorii echipei Bayer Leverkusen, campioana en-titre a Germaniei, vor evolua în această sâmbătă, în etapa a şasea a...

Sabalenka, învinsă de Muchova în sferturi la Beijing (WTA)

Jucătoarea belarusă de tenis Arina Sabalenka, numărul doi mondial, a fost învinsă de Karolina Muchova cu 7-6 (7/5),...