Rugby: Jucătorii britanici, atraşi de campionatul Franţei

Data:

Internaţionalul scoţian Jonny Gray a părăsit clubul englez de rugby Exeter Chiefs „cu efect imediat” pentru a „explora alte oportunităţi de carieră”, a anunţat marţi gruparea din Premiership, scrie AFP, conform Agerpres.

Gray, care potrivit presei sportive s-ar putea alătura clubului francez Bordeaux-Begles, sosise în urmă cu patru ani la Exeter venind de la Glasgow Warriors, cu „şefii” câştigând campionatul Angliei şi Champions Cup în 2020.

„Jonny a avut un rol important în călătoria noastră în ultimele sezoane”, a spus directorul lui Exeter, Rob Baxter, despre atacantul cu 77 de selecţii la naţionala Scoţiei. „Experienţa sa internaţională, condiţia fizică impresionantă au ajutat mult echipa în evoluţiile sale. A avut unele frustrări legate de accidentări în ultimul timp, dar sunt sigur că va face tot ce-i stă în putere pentru a reveni mai puternic pe măsură ce începe următoarea etapă a călătoriei sale în rugby”, a adăugat Baxter.

Anul trecut, o serie de jucători britanici de renume au fost atraşi de ofertele din Top 14, printre care internaţionalii scoţieni Ben White care a ales RC Toulon şi Blair Kinghorn sosit la Toulouse.

De asemenea, puternicul centru al Angliei, Manu Tuilagi, va părăsi clubul Sale Sharks din Premiership la sfârşitul sezonului pentru a se alătura lui Bayonne, în timp ce fostul căpitan al Angliei Owen Farrell a semnat pentru Racing 92 Paris. AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Polo: CSA Steaua, la al 20-lea titlu de campioană naţională

CSA Steaua Bucureşti a cucerit al 20-lea său titlu de campioană naţională la polo pe apă, după ce...

Fotbal: Universitatea Craiova va juca barajul pentru Conference League

Universitatea Craiova a învins-o pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe cu scorul de 3-2 (0-1), sâmbătă, pe teren propriu,...

Fotbal: CFR Cluj, vicecampioană a României

CFR Cluj e noua vicecampioană a României după ce a surclasat-o pe Farul Constanţa cu scorul de 5-1...

Formula 1: Oscar Piastri (McLaren) s-a impus în ultima sesiune de antrenamente libere de la Imola

Pilotul australian Oscar Piastri (McLaren) a dominat cea de-a treia ultima sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui...