Rugby: România, doar un jucător în XV-le ideal la REC 2024

Data:

România are un singur reprezentant în XV-le ideal al Campionatului European de rugby, ediţia 2024, la care ”stejarii” s-au clasat pe locul al patrulea, scrie Agerpres.

Pilierul Iulian Hartig a salvat onoarea echipei antrenate de francezul David Gerard. România mai are, totuşi, doi jucători în lotul de 23, Adrian Mitu şi Tevita Manumua.

Georgia, câştigătoarea competiţiei, are şase jucători în XV-le ideal, Irakli Apţiauri, Vano Karkadze, Ilia Spanderaşvili, Merab Şarikadze, Ghiorghi Kveseladze şi Akaki Tabuţadze.

Portugalia, finalista întrecerii, are patru reprezentanţi, Nicolas Martins, Hugo Camacho, Hugo Aubry şi Manuel Cardoso Pinto.

Spania, care a completat podiumul, i-a dat pe Mario Pichardie şi pe Martiniano Cian, iar Olanda (locul 5) a dat şi ea doi jucători, pe Koen Bloemen şi pe Wolf van Dijk.

România a fost învinsă de Spania cu 40-33, în finala mică a Rugby Europe Championship, desfăşurată la Paris. Georgia a întrecut Portugalia cu 36-10 în finală.
AGERPRES 

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Tenis: Jucătoarea italiană Camila Giorgi și-a anunțat retragerea

Jucătoarea italiană de tenis Camila Giorgi, câştigătoare a patru titluri în circuitul WTA, a pus capăt carierei la...

Fotbal: Vinicius Junior consideră că succesul Realului se datorează sacrificiului colectiv

Atacantul brazilian Vinicius Junior a declarat că succesul echipei de fotbal Real Madrid, calificată dramatic în finala Ligii...

Fotbal: Şerveţelul pe care a fost semnat primul contract al lui Messi cu FC Barcelona, scos la licitaţie

Şerveţelul de hârtie pe care a fost semnat primul contract al lui Lionel Messi cu FC Barcelona a...

Fotbal: Rapid, sancţionat cu închiderea a 13 sectoare ale stadionului pentru o etapă

Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a sancţionat, miercuri, clubul FC Rapid Bucureşti cu măsura...