Iga Swiatek a declarat forfait pentru turneul WTA de la Charleston

Data:

Poloneza Iga Swiatek, care va deveni luni numărul 1 în clasamentul WTA, s-a retras de la turneul de la Charleston (SUA), care are loc între 3 şi 10 aprilie, au anunţat duminică organizatorii, ea invocând oboseala acumulată în ultimele săptămâni, scrie AFP, potrivit Agerpres.

În vârstă de 20 de ani, Swiatek a câştigat sâmbătă seara turneul WTA 1.000 de la Miami (Florida), după o victorie în faţa japonezei Naomi Osaka (6-4, 6-0), ea cucerind anul acesta şi trofeele la Doha şi Indian Wells.

”Suntem dezamăgiţi pentru faptul că Iga Swiatek nu va fi prezentă la Charleston dar înţelegem că a jucat foarte mult în ultima perioadă şi trebuie să se recupereze fizic”, a spus Bob Moran, directorul turneului.

La Charleston vor fi prezente patru jucătoare din top 10: Arina Sabalenka (5), Paula Badosa (6), Karolina Pliskova (8) şi Ons Jabeur (10).

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Irina Bara, învinsă fără drept de apel în sferturi la Oeiras (ITF)

Jucătoarea română de tenis Irina Bara a fost învinsă fără drept de croata Jana Fett, cu 6-0, 6-3,...

Atacantul Ekitike (ex-PSG) a semnat definitiv cu Eintracht Frankfurt

Fostul atacant al echipei PSG, Hugo Ekitike, a semnat definitiv cu Eintracht Frankfurt, clubul german activând clauza de...

Sabalenka, a doua favorită, în turul trei la Madrid (WTA)

Jucătoarea belarusă de tenis Arina Sabalenka (2 WTA, favorită nr. 2) s-a calificat vineri în runda a treia...

Pedro Rocha, desemnat în funcţia de preşedinte al Federaţiei spaniole

Pedro Rocha, inculpat în afacerea de corupţie care afectează Federaţia spaniolă de fotbal (RFEF), a fost numit, vineri,...