Fotbal: Meciul Chelsea – City, ‘o bună publicitate pentru Premier League’ (Guardiola)

Data:

Antrenorul Pep Guardiola a afirmat la finalul meciului dintre echipele de fotbal Chelsea şi Manchester City (4-4) că derby-ul etapei a 12-a a fost „o bună publicitate pentru Premier League”, relatează AFP, scrie Agerpres.

„Ar fi putut fi mai bine pentru noi, dar putea să fie şi mai rău. A fost o bună publicitate pentru Premier League”, a afirmat antrenorul lui City.

„Ei au început mai bine, la ei acasă. Au construit ceva cu mulţi jucători tineri. A fost un meci strâns, am avut şi noi momentele noastre, iar ei pe ale lor. Am luat decizii proaste, dar şi decizii perfecte. Eu cred că a fost un rezultat just pentru cele două echipe. Ambele au jucat pentru a câştiga”, a adăugat tehnicianul catalan.

„Toată lumea vrea să ne învingă. Mulţi au spus ‘Chelsea pierde cu City, este normal. City este o echipă fantastică’. Dar nu este realitatea. Cine se gândea că venim aici şi câştigăm cu 7-0, s-a înşelat”, a conchis el.

Chelsea şi Manchester City au oferit un adevărat spectacol fotbalistic pe stadionul Stamford Bridge, în derby-ul etapei a 12-a a campionatului de fotbal al Angliei, încheiat cu scorul de 4-4, gazdele marcând golul egalizator în timpul adiţional (90+5).

Cel care a evitat înfrângerea londonezilor în faţa propriilor suporteri a fost tânărul Cole Palmer (21 de ani), car a transformat o lovitură de la 11 metri în ultimele secunde de joc, împotriva fostei sale formaţii, de care s-a despărţit în această vară pentru a beneficia de mai mult timp de joc.

Manchester City, campioana en titre a Angliei şi a Europei, a condus de trei ori pe tabela de marcaj, însă Chelsea a revenit de fiecare dată. Norvegianul Erling Haaland a reuşit o dublă pentru „cetăţeni”, în minutele 25 (din penalty) şi 47, celelalte goluri ale oaspeţilor fiind marcate de Manuel Akanji (45+1) şi Rodri (86). Pentru londonezi au punctat Thiago Silva (29), Raheem Sterling (37), Nicolas Jackson (67) şi Cole Palmer (90+5 din penalty). AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Iga Swiatek s-a retras de la Openul Chinei din motive personale

Jucătoarea poloneză de tenis Iga Swiatek, numărul unu mondial, a anunţat vineri că s-a retras din motive personale...

Elias Charalambous (FCSB) – Trebuie să începem să câştigăm punctele necesare pentru play-off

Antrenorul echipei FCSB, Elias Charalambous, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă prilejuită de partida cu Petrolul Ploieşti,...

F1: Charles Leclerc, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente libere din Singapore

Pilotul monegasc Charles Leclerc (Ferrari) a dominat prima sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu de Formula...

Fanii echipei AS Roma pregătesc un protest împotriva demiterii antrenorului Daniele De Rossi

Suporterii echipei italiene de fotbal AS Roma au anunţat că vor organiza un protest împotriva deciziei de concediere...