Brazilianca Giovana Queiroz acuză FC Barcelona de abuz psihologic

Data:

Jucătoarea braziliană de fotbal Giovana Queiroz a dezvăluit că a fost subiectul unei conduite abuzive din partea clubului ei FC Barcelona, care a încercat s-o oprească să-şi reprezinte naţionala ţării sale, transmite Reuters, citat de Agerpres.

Născută la Sao Paulo, Queiroz, 18 ani, a trăit în Statele Unite, înainte de a se muta în Spania, şi a reprezentat naţionalele Under-17 ale celor trei ţări.

Dar după de a optat să reprezinte Brazilia la nivel de senioare, Queiroz susţine că oficialii Barcelonei au început s-o trateze diferit.

”Am primit indicaţii că dacă joc pentru Brazilia nu ar fi cel mai bun lucru pentru viitorul meu la echipa de club”, a scris Queiroz într-o scrisoare deschisă postată pe Twitter, în care a adăugat că gruparea catalană a expus-o la ”situaţii ruşinoase şi umilitoare”.

Atacantul brazilian a informat conducerea Barcelonei despre conduita abuzivă la care a fost supusă, dar nu a dezvăluit numele celor responsabili.

FC Barcelona nu a comentat deocamdată situaţia.

Queiroz a debutat în 2020 la prima echipă a Braziliei, iar vara trecută a participat la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Ea joacă din 2020 la Barcelona, care a câştigat Liga Campionilor la fotbal feminin în sezonul 2020/2021, iar la începutul sezonului 2021/2022 ea a fost împrumutată la Levante.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Fotbal – Olanda: Bergwijn a reacţionat după ce selecţionerul a anunţat că nu va mai conta pe el după transferul în Arabia Saudită

Steven Bergwijn a reacţionat după ce selecţionerul Ronald Koeman a anunţat că el nu va mai juca la...

Mikel Oyarzabal, accidentat la gleznă, indisponibil pentru meciul Spaniei împotriva Elveţiei

Atacantul Mikel Oyarzabal a suferit o entorsă la glezna stângă în timpul meciului de joi cu Serbia, din...

Mijlocaşul belgian Kevin De Bruyne a criticat UEFA şi FIFA pentru calendarul încărcat

Mijlocaşul Kevin De Bruyne, vedeta belgiană a echipei engleze de fotbal Manchester City, a criticat UEFA şi FIFA...

Dinamo a transferat doi jucători nigerieni pe care i-a împrumutat la AFC Câmpulung Muscel

Clubul de fotbal Dinamo Bucureşti a anunţat, marţi, pe pagina oficială de Facebook, transferul a doi jucători nigerieni...