Fotbal: Suma strânsă în urma Galei ‘Mihai Neşu’ se ridică la aproximativ 80.000 de euro

Data:

Suma strânsă în urma meciului caritabil din cadrul Galei „Mihai Neşu”, disputat joi seara, pe Stadionul Arcul de Triumf din Capitală între România All Stars şi o selecţionată FIFPRO Europe (scor 3-2), se ridică la aproximativ 80.000 de euro, a declarat, pentru AGERPRES, preşedintele Asociaţia Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori din România (AFAN), Emilian Hulubei, scrie Agerpres.

Banii provin din comercializarea tichetelor de acces, dar şi din donaţii ale spectatorilor şi telespectatorilor prin SMS.

AFAN, organizatoarea meciului caritabil, a menţionat că acţionarul FC Rapid, Dan Şucu, antrenorul Cosmin Olăroiu şi jucătorii din primele trei eşaloane din România au achiziţionat câte 1.000 de bilete la eveniment, care apoi au fost acordate copiilor de la diverse şcoli de fotbal din Bucureşti.

Partida caritabilă a fost organizată de Asociaţia Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori din România (AFAN) în beneficiul Fundaţiei Mihai Neşu. Evenimentul intitulat Gala Mihai Neşu a avut ca scop strângerea de fonduri pentru finalizarea complexului de recuperare neuromotorie Sfântul Nectarie din Oradea.

România All Stars a învins, joi seara, cu scorul de 3-2 (2-1) selecţionata FIFPRO Europe.

În partida la care au asistat aproximativ 3.500 de spectatori, golurile selecţionatei România All Stars, condusă de pe bancă de antrenorul Gheorghe Hagi, au fost înscrise de Florin Cernat (minutele 9 şi 11) şi Florin Cernat (minutul 60 – penalty), în timp ce pentru FIFPRO Europe au înscris Marios Christodoulou (minutul 33) şi Gigel Bucur (minutul 66).
AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

F1: Ayrton Senna va fi omagiat de Sebastian Vettel cu ocazia MP al regiunii Emilia Romagna

Fostul pilot de Formula 1 Sebastian Vettel a organizat mai multe activităţi pentru a-i aduce un omagiu regretatului...

Manchester City pierde un jucător important pentru ultimele două meciuri ale sezonului

Brazilianul Ederson, portarul lui Manchester City, va rata meciul final din Premier League, în care City poate fi...

Sevilla FC rămâne fără capitan la finalul sezonului

Internaţionalul spaniol Jesus Navas, căpitanul echipei Sevilla FC, se va despărţi de clubul andaluz la finalul acestui sezon,...

Bruno Fernandes și-ar dori să rămână la Manchester United

Căpitanul echipei de fotbal Manchester United, Bruno Fernandes, a afirmat că vrea să rămână la gruparea de pe...