Fotbal: Bogdan Argeş Vintilă, noul antrenor al echipei FC Argeş

Data:

Fostul portar Bogdan Argeş Vintilă a fost numit antrenor principal al echipei de fotbal FC Argeş, a anunţat clubul piteştean, miercuri, pe site-ul său oficial, scrie Agerpres.

”Clubul FC Argeş şi Bogdan Argeş Vintilă au ajuns la un acord pentru postul de antrenor principal al grupării din Trivale ce se va întinde până în vara lui 2025”, se arată în comunicat.

Vintilă a revenit la FC Argeş după o perioadă de 16 ani, în 2007 fiind ultimul său meci ca jucător al alb-violeţilor. Tehnicianul în vârstă de 51 de ani a condus deja primul antrenament al echipei argeşene.

FC Argeş a început sezonul cu Andrei Prepeliţă antrenor principal, acesta a fost înlocuit după 15 etape cu Marius Croitoru, care a demisionat după etapa a 29-a. În ultima etapă a sezonului regulat, FC Argeş a fost condusă de interimarul Dragoş Radu.

Echipa din Trivale a încheiat sezonul regulat pe locul 14, cu 27 de puncte, iar în play-out va debuta contra formaţiei Universitatea Cluj, luni, în deplasare, de la ora 21:00.

Vintilă a fost secundul lui Gheorghe Hagi la Galatasaray, FC Viitorul, Astra Giurgiu, apoi a devenit principal la Viitorul, a fost selecţionerul naţionalei Under-17, principal la FC Voluntari, Metaloglobus, FCSB şi FCSB II.
AGERPRES 

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Tenis: Daniil Medvedev reuseste calificarea in optimile turneului de la Madrid

Rusul Daniil Medvedev l-a învins cu mari emoţii luni pe americanul Sebastian Korda, 5-7, 7-6 (7/4), 6-3, şi...

Iga Swiatek, calificare fara emotii în sferturi la Madrid (WTA)

Poloneza Iga Swiatek, numărul unu mondial al tenisului feminin, s-a calificat luni în sferturile de finală ale turneului...

FIFA şi UEFA ameninţă Spania cu sancţiuni după ce RFEF a fost plasată sub tutela guvernului

Cotidianul AS a dezvăluit luni că FIFA şi UEFA au lansat un ultimatum către guvernul spaniol, condus de...

Tenis: Tunisianca Ons Jabeur, calificată în sferturi la Madrid (WTA)

Tunisianca Ons Jabeur, cap de serie numărul opt, s-a calificat luni în sferturile de finală ale turneului de...