Corona Braşov s-a calificat în semifinalele Erste Liga, după 5-2 cu SC Miercurea Ciuc

Data:

Corona Braşov s-a calificat în semifinalele Erste Liga la hochei pe gheaţă, după ce a învins-o pe Sport Club Miercurea Ciuc cu scorul de 5-2 (2-1, 1-1, 2-0), pe Patinoarul Olimpic din Braşov, anunță Agerpres.

”Lupii” au câştigat seria din play-off cu 4-1 la general. Play-off-ul se desfăşurată după regula cel mai bun din şapte partide.

Corona s-a impus cu 6-5 (după prelungiri) la Braşov, în primul meci, apoi a pierdut cu 1-4 sub Tâmpa, dar a ieşit învingătoare în cele două partide de la Miercurea Ciuc, cu 5-2 şi 5-1, iar acum s-a impus din nou la Braşov, cu 5-2.

Roberto Gliga, Chase William Schaber (2), Kevin Domingue şi Connor Sullivan Sills au marcat pentru echipa braşoveană, iar pentru campioana en titre au punctat Cody Paul Milan şi Tihamer Becze.

În semifinale s-au mai calificat ACSH Gheorgheni şi Budapest Jegkorong Akademia HC. Ultima echipă care va intra în careul de aşi se va decide dintre FTC-Telekom şi DVTK Jegesmedvek (3-2 la general).

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Fotbal: Messi, „jucătorul etapei” în MLS

Starul argentinian Lionel Messi a fost desemnat luni cel mai bun jucător al etapei a 12-a din Major...

Culturism: Gabriel Toncean (ANS) – Rezultatele de excepţie de la Europene confirmă valoarea lotului României

Vicepreşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport (ANS), Gabriel Toncean, a declarat, luni, la întoarcerea delegaţiei României de la Campionatele...

Baschet: Victor Wembanyama, ”debutantul anului” în NBA

Victor Wembanyama a fost desemnat, luni, ''debutantul anului'' (rookie) în liga profesionistă nord-americană de baschet (NBA), validând astfel un...

Tenis de masă: Perechea Ovidiu Ionescu/Bernadette Szocs, la JO 2024

Perechea română alcătuită din Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs s-a calificat pentru proba de dublu mixt din cadrul...