CFR Cluj anunţă că meciul cu Lazio Roma se va disputa cu casa închisă

Data:

CFR Cluj a anunţat că partida retur din play-off-ul pentru optimile de finală ale Europa Conference League la fotbal, cu Lazio Roma, se va disputa cu casa închisă, suporterii achiziţionând toate biletele puse în vânzare, potrivit Agerpres.

„Suntem sold-out la meciul cu Lazio. Toate biletele disponibile pentru meciul cu Lazio de la Cluj, din 23 februarie, s-au epuizat! Vă mulţumim pentru interes şi vă aşteptăm să ne susţineţi. Având în vedere că meciul se joacă cu casa închisă, vă rugăm insistent să veniţi din timp la stadion, pentru a evita aglomeraţiile de la porţi. Accesul poate fi făcut începând cu ora 17:45”, au anunţat reprezentanţii CFR Cluj pe pagina oficială de Facebook.

Stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” are o capacitate de 22.198 locuri, dar clubul nu a precizat câte bilete a scos la vânzare.

Manşa secundă din play-off-ul pentru optimile de finală ale Europa Conference League la fotbal, dintre CFR Cluj şi Lazio Roma va avea loc, joi, de la ora 19:45, pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca.

CFR Cluj a fost învinsă de Lazio cu scorul de 1-0 (1-0), joi seara, pe Stadio Olimpico din Roma, în prima manşă.

Unicul gol al partidei a fost reuşit de Ciro Immobile (45+4). Lazio a jucat din min. 15 în zece oameni, după eliminarea lui Patric.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Alcaraz speră în continuare să facă pereche la dublu cu Nadal, la Jocurile Olimpice de la Paris

Tenismanul spaniol Carlos Alcaraz a declarat, după calificarea sa în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000...

Fotbal: Nike şi-a prelungit parteneriatul cu nationala Franţei până în 2034

Federaţia franceză de fotbal (FFF) şi Nike au anunţat marţi reînnoirea parteneriatului lor, început în 2011, acesta fiind...

F1: Inginerul britanic Adrian Newey pleacă de la Red Bull, a anunţat echipa austriacă

Inginerul britanic Adrian Newey, considerat un adevărat "guru al aerodinamicii", va părăsit la începutul anului 2025 echipa de...

Fotbal: Harry Kane l-a egalat pe Mbappe în fruntea clasamentului golgheterilor Ligii Campionilor

Internaţionalul englez Harry Kane, atacantul echipei Bayern Munchen, a marcat al optulea său gol în actuala ediţie a...