CS Mioveni a învins la Arad, 2-1 cu UTA în Superligă

Data:

”Lanterna roşie” CS Mioveni a învins-o pe UTA Arad cu scorul de 2-1 (2-0), în deplasare, într-un meci din etapa a 23-a a Superligii, anunță Agerpres.

Pe un teren mocirlos, inadecvat pentru fotbal, echipa antrenată de Nicolae Dică s-a apărat aglomerat şi exact, reuşind să împiedice formaţia arădeană să îşi creeze ocazii clare de gol.

Argeşenii au înscris de două ori în prima repriză, prin mijlocaşul ofensiv belgian Amine Benchaib (9, 45 – penalty), prima oară cu un şut din marginea careului, iar apoi dintr-o lovitură de pedeapsă acordată după o intervenţie a albanezului Erjon Hoxhallari la olandezul Shaquill Sno.

UTA a atacat cu toate forţele, însă a făcut-o confuz, fără inspiraţie, pe un teren greu, reuşind să reducă din diferenţă pe final, prin muntenegreanul Stefan Milosevic (81).

Atât Benchaib, cât şi Milosevic sunt la primele reuşite în Superligă.

CS Mioveni e neînvinsă de trei etape, în care are un egal şi două victorii consecutive. CS Mioveni a reuşit la Arad a treia sa victorie din acest campionat.

UTA, în schimb, a ajuns la 13 etape consecutive fără victorie: cinci egaluri şi opt eşecuri.

În tur, scorul a fost egal, 1-1.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Handbal feminin: CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud, învingătoare în derby-ul cu Dunărea Brăila

CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud a învins-o pe HC Dunărea Brăila cu scorul de 27-24 (13-11), joi, pe teren...

Gabriel Toncean, reales în fruntea Federaţiei Balcanice de Culturism şi Fitness

Vicepreşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport, Gabriel Toncean, a fost reales, joi, la Santa Susana (Spania), preşedinte al Federaţiei...

Fotbal: Parma, din nou în Serie A

Parma, echipa fotbaliştilor români Dennis Man şi Valentin Mihăilă, şi-a asigurat miercuri promovarea în Serie A, prima divizie...

Fotbal: Antrenorul Ralf Rangnick a refuzat-o pe Bayern

Antrenorul Ralf Rangnick a refuzat-o pe Bayern Munchen şi va rămâne selecţionerul Austriei după Campionatul European de fotbal...