Erste Liga: ACSH Gheorgheni anunţă că nu se poate prezenta la meciul cu FTC-Telekom din semifinalele

Data:

Echipa ACSH Gheorgheni a anunţat, marţi, pe pagina sa de Facebook, că nu se poate prezenta la meciul cu FTC-Telekom de la Budapesta, de joi, din semifinalele Erste Liga la hochei pe gheaţă, anunță Agerpres.

În consecinţă, echipa harghiteană va fi eliminată din competiţie, Ferencvaros calificându-se în finală cu scorul general de 4-1.

Din cauza accidentărilor şi a infectărilor cu Covid-19 din lot, ACSH Gheorgheni nu a putut alinia o echipă nici pentru meciul al patrulea al semifinalei, programat luni, la Gheorgheni şi pierdut la ”masa verde” (0-5).

ACSH Gheorgheni s-a impus cu 1-0, după prelungiri, în prima partidă a seriei, la Budapesta, dar apoi le-a pierdut pe următoarele: 2-3 (tot la Budapesta), 0-7 (la Gheorgheni), 0-5 (la Gheorgheni) şi acum 0-5 (la Budapesta).

Semifinalele competiţiei se joacă după sistemul cel mai bun din şapte meciuri.

În cealaltă semifinală, campioana SC Miercurea Ciuc conduce cu 2-0 la general în faţa formaţiei DEAC Debrecen, înaintea celor două partide programate în Ungaria (22 şi 23 martie).

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Alcaraz speră în continuare să facă pereche la dublu cu Nadal, la Jocurile Olimpice de la Paris

Tenismanul spaniol Carlos Alcaraz a declarat, după calificarea sa în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000...

Fotbal: Nike şi-a prelungit parteneriatul cu nationala Franţei până în 2034

Federaţia franceză de fotbal (FFF) şi Nike au anunţat marţi reînnoirea parteneriatului lor, început în 2011, acesta fiind...

F1: Inginerul britanic Adrian Newey pleacă de la Red Bull, a anunţat echipa austriacă

Inginerul britanic Adrian Newey, considerat un adevărat "guru al aerodinamicii", va părăsit la începutul anului 2025 echipa de...

Fotbal: Harry Kane l-a egalat pe Mbappe în fruntea clasamentului golgheterilor Ligii Campionilor

Internaţionalul englez Harry Kane, atacantul echipei Bayern Munchen, a marcat al optulea său gol în actuala ediţie a...