ATP: Marius Copil s-a calificat în optimile turneului challenger de la Biel/Bienne

Data:

Tenismanul român Marius Copil s-a calificat, marţi, în optimile de finală ale turneului challenger de la Biel/Bienne (Elveţia), dotat cu premii totale de 45.730 de euro, după ce a dispus de spaniolul Adrian Menendez Maceiras cu 6-2, 6-3, anunță Agerpres.

Copil (31 ani, 257 ATP) a avut nevoie de o oră şi 21 de minute pentru a se impune în faţa ibericului venit din postura de ”lucky loser” (36 ani, 348 ATP).

Arădeanul, care a reuşit 10 aşi în acest meci, l-a învins pe Menendez în toate cele trei confruntări, precedentele având loc la Kazan (2011) şi Istanbul (2015).

Marius Copil, care şi-a asigurat un cec de 730 de euro şi 7 puncte ATP, va juca în optimi contra francezului Antoine Escoffier (30 ani, 248 ATP), care a produs o surpriză prin victoria în faţa favoritului numărul doi, austriacul Dennis Novak (140 ATP), cu 6-4, 6-2.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Fotbal: Atacantul Hakim Abdallah (Dinamo), suspendat şase meciuri

Atacantul Hakim Djamel Abdallah, de la Dinamo Bucureşti, a fost suspendat şase meciuri şi amendat cu 10.000 de...

Tenis: România va juca împotriva Japoniei în optimile Billie Jean King Cup

Echipa feminină de tenis a României va înfrunta Japonia în optimile de finală ale competiţiei Billie Jean King...

Tenis: Swiatek, în penultimul act la Madrid

Poloneza Iga Swiatek, numărul unu mondial al tenisului feminin, a învins-o marţi pe brazilianca Beatriz Haddad Maia în...

Tenis: Sinner şi Alcaraz, în sferturi la Madrid

Italianul Jannik Sinner, locul 2 în ierarhia tenisului masculin, şi spaniolul Carlos Alcaraz, clasat o poziţie mai jos,...