Mirel Rădoi: În ultima perioadă am fost leuţi în deplasare, trebuie să redevenim lei

Data:

Antrenorul echipei de fotbal Universitatea Craiova, Mirel Rădoi, a tras un „semnal de alarmă” în ceea ce priveşte partida cu Petrolul Ploieşti, de sâmbătă, precizând că jucătorii săi nu sunt dinainte câştigători doar pentru că Gabriel Tamaş şi-a reziliat contractul cu formaţia prahoveană, potrivit Agerpres.

„Aş vrea să trag un semnal de alarmă, pentru că nu aş vrea să trecem din nou prin momentele prin care am trecut la partida de la Hermannstadt, care avea probleme financiare, sau la meciurile cu CFR Cluj sau FC Voluntari. Acest momente ne-au relaxat şi din acest punct de vedere situaţia se aseamănă acum. Pentru că în aceste zile cu plecarea lui Gabi Tamaş, un lider, nu aş vrea să se creadă că vom lua trei puncte doar pentru că au pierdut un jucător important. Poate fi la nivel de grup o motivaţie în plus, oricare poate fi suplini absenţa lui. Ne va aştepta un meci destul de complicat. Tamaş este un jucător important, dar s-ar putea ca acest lucru să îi motiveze pe ceilalţi. De fiecare dată când întâlnim un adversar trebuie să aibă o problemă şi noi trebuie să-i ajutăm, cum suntem băieţi buni. Uşor, uşor, în ultima perioadă, în deplasare, am devenit leuţi, uşor, uşor trebuie să devenim lei, aşa cum arată şi sigla clubului”, a declarat Rădoi într-o conferinţă de presă.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Polo: CSA Steaua, favorită la cucerirea titlului

CSA Steaua Bucureşti se află la un singur succes de câştigarea celui de-al 20-lea său titlu naţional, după...

Fotbal: Farul Constanţa – Sepsi OSK 1-4, în play-off-ul Superligii

Farul Constanţa a fost învinsă fără drept de apel de Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, cu scorul de 4-1...

Tenis: Swiatek şi Sabalenka, în finala de la Madrid

Poloneza Iga Swiatek şi belarusa Arina Sabalenka, primele două jucătoare ale lumii, ca şi în 2023, se vor...

Mijlocaşul Phil Foden (Manchester City), cel mai bun jucător al anului în opinia Asociaţiei Jurnaliştilor de Fotbal

Mijlocaşul ofensiv Phil Foden, la masculin, şi atacantul Khadija 'Bunny' Shaw, la feminin, ambii de la Manchester City,...