Antrenorul Massimiliani Alvini: „Cremonese are încredere în Ionuţ Radu, care a fost judecat greşit”

Data:

Cremonese are încredere în Ionuţ Radu, care a fost judecat greşit după o greşeală comisă în sezonul trecut când era la Inter Milano, a spus antrenorul echipei la care evoluează acum portarul român, Massimiliani Alvini, citat de site-ul Inter News, potrivit Agerpres.

Massimiliano Alvini a remarcat importanţa lui Ionuţ Radu, care la Cremonese pare să fi regăsit încrederea în sine, chiar dacă a greşit decisiv în meciul cu Fiorentina din prima etapă.

„Nu numai eu am avut încredere în el, întreaga echipă Cremonese a avut. Aş vrea să subliniez declaraţia pe care clubul a dat-o despre băiat după greşeala din prima etapă. Merită încredere, în privinţa caracterului şi la nivel tehnic e foarte bun. Cel mai bun de pe teren în meciul cu Atalanta? A fost etichetat foarte repede pentru o greşeală pe care a făcut-o în sezonul trecut, o greşeală care se poate întâmpla. E un băiat sensibil, am muncit foarte mult ca să-l ajutăm. Avem încredere în el şi are evoluţii bune acum. Vrem ca el să continue să progreseze pe această cale”, a spus tehnicianul.

În weekend, Radu a ajutat-o pe Cremonese să obţină un punct în deplasare cu Atalanta Bergamo (1-1), într-un meci în care Vlad Chiricheş a fost şi el titular la oaspeţi.

Inter Milano a încheiat campionatul trecut pe locul 2, la 2 puncte în spatele lui AC Milan, iar multe voci susţin că echipa antrenată de Simone Inzaghi a pierdut titlul din cauza greşelii comise de Radu.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Polo: CSA Steaua, favorită la cucerirea titlului

CSA Steaua Bucureşti se află la un singur succes de câştigarea celui de-al 20-lea său titlu naţional, după...

Fotbal: Farul Constanţa – Sepsi OSK 1-4, în play-off-ul Superligii

Farul Constanţa a fost învinsă fără drept de apel de Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, cu scorul de 4-1...

Tenis: Swiatek şi Sabalenka, în finala de la Madrid

Poloneza Iga Swiatek şi belarusa Arina Sabalenka, primele două jucătoare ale lumii, ca şi în 2023, se vor...

Mijlocaşul Phil Foden (Manchester City), cel mai bun jucător al anului în opinia Asociaţiei Jurnaliştilor de Fotbal

Mijlocaşul ofensiv Phil Foden, la masculin, şi atacantul Khadija 'Bunny' Shaw, la feminin, ambii de la Manchester City,...