Novak Djokovic a declarat forfait pentru meciurile din Cupa Davis

Data:

Novak Djokovic a declarat forfait pentru meciurile pe care echipa Serbiei le va disputa în Cupa Davis în luna septembrie în oraşul spaniol Valencia, informează L’Equipe, citat de Agerpres.

Djokovic, care nu s-a vaccinat împotriva Covid-19, nu a concurat la US Open, el nefiind autorizat să intre pe teritoriul Statelor Unite. Fostul lider mondial ar fi urmat să revină în competiţie în meciurile din faza grupelor Cupei Davis, la Valencia, între 14 şi 18 septembrie.

El nu va putea fi văzut însă nici în Spania, a anunţat căpitanul echipei Serbiei, Viktor Troicki, pentru Sportski zurnal. „Nu va juca din motive personale. De nenumărate ori a fost prezent pentru echipa naţională, însă de data aceasta, nu poate. Dacă ajungem la Malaga (pentru faza finală între 21 şi 27 noiembrie – n. r.), ni se va alătura”, a spus Troicki.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Irina Bara, învinsă fără drept de apel în sferturi la Oeiras (ITF)

Jucătoarea română de tenis Irina Bara a fost învinsă fără drept de croata Jana Fett, cu 6-0, 6-3,...

Atacantul Ekitike (ex-PSG) a semnat definitiv cu Eintracht Frankfurt

Fostul atacant al echipei PSG, Hugo Ekitike, a semnat definitiv cu Eintracht Frankfurt, clubul german activând clauza de...

Sabalenka, a doua favorită, în turul trei la Madrid (WTA)

Jucătoarea belarusă de tenis Arina Sabalenka (2 WTA, favorită nr. 2) s-a calificat vineri în runda a treia...

Pedro Rocha, desemnat în funcţia de preşedinte al Federaţiei spaniole

Pedro Rocha, inculpat în afacerea de corupţie care afectează Federaţia spaniolă de fotbal (RFEF), a fost numit, vineri,...