Thomas Tuchel este vizat de o procedură disciplinară a FA pentru declaraţiile despre un arbitru

Data:

Thomas Tuchel, antrenorul lui Chelsea, este vizat de o procedură disciplinară a Federaţiei engleze de fotbal (FA) pentru declaraţiile sale despre Anthony Taylor, arbitrul meciului de campionat dintre echipa sa şi Tottenham Hotspur, informează Reuters, potrivit Agerpres.

Thomas Tuchel a fost acuzat de „comportament inadecvat” după comentariile pe care le-a făcut despre Anthony Taylor la finalul acestui derby londonez foarte tensionat, a anunţat luni FA.

Tuchel i-a acuzat pe Taylor şi pe arbitrul asistent video Mike Dean că au luat decizii greşite care au ajutat-o pe Spurs să plece cu un punct de pe Stamford Bridge. Tehnicianul lui Chelsea şi omologul său de la Tottenham, Antonio Conte, au avut mai multe ciocniri de-a lungul partidei, iar la finalul meciului Taylor le-a arătat cartonaşul roşu.

Dean a recunoscut săptămâna trecută că a comis o greşeală când nu i-a cerut lui Taylor să investigheze incidentul în care Cristian Romero, de la Tottenham, l-a tras de păr pe fundaşul lui Chelsea, Marc Cucurella, o decizie care l-a înfuriat pe Tuchel.

FA a indicat că Tuchel poate răspunde până joi acuzaţiei aduse.

Antrenorul german a primit deja o suspendare de un meci şi o amendă de 35.000 de lire sterline după conflictul său cu Conte.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Constantin Gâlcă (Universitatea Craiova) – În ziua de azi nu mai există favorită la campionat

Antrenorul echipei de fotbal Universitatea Craiova, Constantin Gâlcă, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că nu există...

Sergio Ramos, contactat de clubul egiptean Zamalek Cairo

Fundaşul spaniol Sergio Ramos, fostul căpitan al echipei Real Madrid, în prezent liber de contract, a fost contactat...

Marius Şumudică (Rapid) – Cred că a sosit timpul să luăm puncte şi acasă

Antrenorul echipei Rapid, Marius Şumudică, a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă, că a venit timpul ca formaţia...

Penarol Montevideo, ultima echipă calificată în semifinalele competiţiei Copa Libertadores

Echipa uruguayană Penarol Montevideo s-a calificat în semifinalele competiţiei Copa Libertadores la fotbal, echivalentul Ligii Campionilor europeni, după...