Fotbal: Manchester City, victorie dificilă cu Luton Town, în Premier League

Data:

Campioana en-titre a Angliei, Manchester City, s-a impus destul de dificil, 2-1 în deplasare cu Luton Town, echipă aflată în subsolul clasamentului, duminică, în etapa a 16-a din Premier League, scrie Agerpres.

Pe Kenilworth Road Stadium, City, lipsită de aportul vedetei Erling Haaland, a punctat în repriza secundă, prin Bernardo Silva (62) şi Jack Grealish (65), după ce gazdele deschiseseră scorul în minutul 45+2 prin Elijah Adebayo.

Manchester City, care a obţinut prima victorie după patru meciuri în care nu mai câştigase, este acum pe locul 4, cu 33 de puncte, la 4 puncte de liderul Liverpool. Luton Town este pe poziţia a 18-a, antepenultima, cu 9 puncte.

West Ham United nu a contat în meciul din deplasare cu Fulham, gazdele impunându-se cu un neverosimil 5-0. Au marcat Raul Jimenez (22), Willian Borges da Silva (31), Tosin Adarabioyo (40), Harry Wilson (60) şi Carlos Vinicius (88), Fulham urcând pe locul 10, cu 21 de puncte, West Ham fiind pe 9, cu 24 de puncte.

Într-o altă partidă, Everton s-a impus acasă în faţa lui Chelsea cu 2-0, prin reuşitele lui Abdoulaye Doucoure (54) şi Lewis Dobbin (90+2). Everton este pe locul 17, cu 13 puncte, iar Chelsea este pe 12, cu 19 puncte.

Manchester United a fost învinsă acasă surprinzător de Bournemouth, 0-3, într-o partidă disputată sâmbătă seara.

Pe Old Trafford, oaspeţii au marcat prin Dominic Solanke (5), Philip Billing (68) şi Marcos Senesi (73), Bournemouth având patru victorii în ultimele cinci etape şi fiind pe locul 14 în clasament. Manchester United ocupă poziţia a 6-a, cu 27 de puncte.

Aston Villa a produs la rândul său o surpriză după ce a învins cu 1-0 pe Arsenal Londra, londonezii cedând astfel fotoliul de lider lui Liverpool. Singurul gol al partidei a fost reuşit de John McGinn (7), „tunarii” ocupând poziţia secundă în clasament, cu 36 de puncte, iar Aston Villa fiind pe ultima treaptă a podiumului, cu 35 de puncte.

Sheffield United, „lanterna roşie”, a obţinut cea de-a doua victorie în actualul sezon după ce a învins acasă, cu 1-0, pe Brentford, prin golul izbutit de James McAtee (45+1). Gazdele rămân însă pe ultimul loc al clasamentului, cu doar 8 puncte, Brentford fiind pe 11, cu 19 puncte.

Wolverhampton şi Nottingham Forest au terminat la egalitate, 1-1 (Matheus Cunha, 32/Harry Toffolo, 14), acelaşi scor fiind înregistrat şi în confruntarea dintre Brighton şi Burnley (Simon Adingra, 77/Wilson Odobert, 45).

Aşa cum se ştie, în primul meci al rundei, Liverpool s-a impus cu 2-1 în deplasare la Crystal Palace. AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Fotbal: CSA Steaua anunţă că palmaresul din perioada 1947-1998 îi aparţine

Clubul Sportiv al Armatei Steaua a anunţat că palmaresul echipei de fotbal Steaua din perioada 1947-1998, pe care...

Elisabeta Lipă: Generaţia de Aur trebuie să fie un model pentru actuala echipă naţională

Generaţia de Aur a fotbalului românesc ar trebui să fie un exemplu pentru actuala echipă naţională, a declarat,...

Fotbal: Victorie pentru FC Botoşani în prima manşă a barajului pentru Superligă

FC Botoşani a obţinut o victorie dramatică, 1-0 (0-0) cu CS Mioveni, vineri seara, pe teren propriu, în...

Baschet masculin: CSO Voluntari a câştigat medaliile de bronz în Liga Naţională

CSO Voluntari a câştigat medaliile de bronz în Liga Naţională de baschet masculin, după ce a învins-o pe...