Mirel Rădoi: „Nu mă mulţumeşte egalul pentru că eliminarea lui Papp a fost pur şi simplu un cadou”

Data:

Antrenorul echipei de fotbal Universitatea Craiova, Mirel Rădoi, a declarat, într-o conferinţă de presă că nu este mulţumit de rezultatul de egalitate, 1-1, cu Hapoel Beer-Sheva, din prima manşă a play-off-ului Conference League, deoarece eliminarea la pauză a fundaşului Paul Papp pentru comportament violent a fost „un cadou” făcut adversarilor, potrivit Agerpres.

„Trebuia să intrăm la pauză în avantaj cel puţin cu un gol şi cred eu că am arătat că merităm să jucăm în grupele Conference League. După aceea a venit la pauză un moment neaşteptat, acea eliminare a lui Papp şi a trebuit să ne gândim la alte soluţii pentru repriza a doua. Din păcate ei au reuşit să deschidă scorul, însă apoi mă bucur că jucătorii au profitat de spaţiile libere lăsate de ei şi am beneficiat de acel penalty şi acea eliminare. A fost un meci echilibrat, dar acel eveniment provocat de Papp nu avea ce să caute. Pentru că per ansamblu am fi meritat să câştigăm, chiar dacă pe final am fi putut şi pierde. Nu mă mulţumeşte rezultatul final pentru că eliminarea lui Papp a fost pur şi simplu un cadou”, a spus tehnicianul.

Acesta a menţionat că nu acceptă gesturi precum cel al lui Paul Papp şi a subliniat că acesta va fi amendat.

„Cu exactitate nu ştiu ce s-a întâmplat la pauză (n.r. – pe tunelul spre vestiare), dar arbitrul de rezervă mi-a zis că Paul Papp a fost eliminat pentru comportament violent. Sunt foarte supărat pe Paul pentru că nu e un incident în timpul meciului, pentru că putea să ia roşu pentru un fault de ultim apărător, cumva în beneficiul echipei. Dar astfel de gesturi nu sunt de acceptat pentru nimeni, nu doar pe el. Eu nu accept lucruri care afectează echipa, performanţa şi atmosfera din cadrul grupului. Vom stabili şi o amendă, şi nu câteva sute de euro, vom vedea, o vom stabili împreună cu conducerea clubului”, a precizat Rădoi.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Tenis: Trei români, semifinalişti la turneul ITF de la Bucureşti

Trei din cei patru semifinalişti ai turneului ITF de la Bucureşti, organizat de CS North Tennis şi dotat...

Fotbal: Antrenorul Arteta, decorat cu Crucea Oficială a Ordinului ‘Isabela Catolica’

Fostul fotbalist spaniol Mikel Arteta, actual antrenor al echipei Arsenal, a fost decorat, miercuri, cu Crucea Oficială a...

Fotbal: Lionel Messi domină clasamentul salariilor din Major League Soccer

Lionel Messi, cu un salariu anual de 20,45 milioane de dolari (18,8 milioane de euro) la echipa Inter...

Fotbal: Cristiano Ronaldo, cel mai bine plătit sportiv al planetei

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo ocupă primul loc în clasamentul celor mai bine plătiţi sportivi ai planetei, stabilit de...