Laszlo Balint, după victoria cu 3-0 cu Vllaznia Shkoder: „Calificarea nu poate fi pusă la îndoială”

Data:

Antrenorul echipei de fotbal Universitatea Craiova, Laszlo Balint, a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută după victoria cu 3-0 în faţa formaţiei albaneze Vllaznia Shkoder, că această calificare în turul 3 preliminar al Conference League nu poate fi pusă la îndoială, potrivit Agerpres.

„E o calificare pe care o aşteptam după o victorie pe care ne-o doream. Băieţii au avut o abordare corectă şi un nivel de determinare maxim aş spune. Am reuşit să ne impunem jocul şi să ne creăm foarte multe ocazii. Este o victorie, o calificare care nu poate fi pusă la îndoială. Cred că acest meci este un punct de plecare foarte important pentru noi. Le mulţumim suporterilor că ne-au susţinut azi din primul până în ultimul minut şi le dedicăm victoria”, a spus tehnicianul.

„Ca orice meci din competiţiile europene, şi acesta a adus o presiune destul de mare. Dar am avut foarte multă încredere. Ne aşteptam la replica oaspeţilor şi la o apărare aglomerată, dar la pauză, când încă nu venise golul, eu le-am spus băieţilor să perseverăm pentru că eram ferm convins că vom reuşi să marcăm şi să deblocăm jocul. O victorie e o victorie, indiferent de scor. Important e că am dominat meciul de la un capăt la celălalt, am fost eficienţi şi am ştiut şi când să temporizăm jocul”, a adăugat el.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Hochei: NHL – Florida Panthers a egalat situaţia în semifinala Conferinţei de Est

Florida Panthers a egalat situaţia în semifinala Conferinţei de Est a ligii profesioniste nord-americane de hochei pe gheaţă...

Tenis: Irina Begu s-a calificat în turul al doilea la Roma (WTA)

Jucătoarea română de tenis Irina Begu s-a calificat în runda a doua a turneului WTA 1.000 de la...

NBA – New York Knicks şi-a majorat avansul în semifinala cu Pacers din Conferinţa de Est

New York Knicks a obţinut a doua victorie în semifinala Conferinţei de Est a ligii profesioniste nord-americane de...

Fotbal: De Ligt acuză ca anularea golului lui Bayern este ‘o ruşine’, după eliminarea din Liga Campionilor

Olandezul Matthijs De Ligt, fundaşul echipei Bayern Munchen, a descris decizia arbitrului polonez Szymon Marciniak de a fluiera...