Miguel Angel Lopez a fost suspendat de echipa Astana pentru legături cu traficul de droguri

Data:

Ciclistul columbian Miguel Angel Lopez a fost suspendat de echipa profesionistă Astana-Qazaqstan în urma relatărilor din presă în care era legat de un caz de trafic de droguri în Spania, a anunţat gruparea kazahă, citată de Reuters, potrivit Agerpres.

Site-ul spaniol Ciclo21 a relatat că poliţia investighează legăturile dintre Lopez şi doctorul Marcos Maynar, un profesor la Universitatea din Extremadura, care este anchetat pentru presupus trafic de droguri şi spălare de bani.

Lopez, care iniţial era martor în acest caz, a fost reţinut pe aeroportul Barajas din Madrid de poliţie, în legătură cu anchetarea lui Maynar, potrivit presei, care a adăugat că acuzaţiile privesc distribuţia de medicamente neautorizate în Spania.

Garda Civilă spaniolă a precizat pentru Reuters, prin email, că Lopez nu este anchetat şi că i-a fost controlat doar bagajul la aeroportul Barajas.

”Veştile care au fost difuzate de presă ieri seară ne-au luat prin surprindere şi pentru moment nu avem detalii. Echipa a decis să îl suspende pe Miguel Angel Lopez din orice activitate legată de echipă până când vor fi clarificate toate circumstanţele acestui caz”, a precizat Astana.

Lopez era unul dintre cicliştii de top de la Astana, dar nu a mai concurat după ce s-a retras din etapa a patra a Turului Italiei, în mai, din cauza unei accidentări la şold.

Anterior, el a câştigat etapă în Turul Franţei şi Turul Spaniei, a câştigat Turul Elveţiei şi Turul Cataloniei.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Constantin Gâlcă (Universitatea Craiova) – În ziua de azi nu mai există favorită la campionat

Antrenorul echipei de fotbal Universitatea Craiova, Constantin Gâlcă, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că nu există...

Sergio Ramos, contactat de clubul egiptean Zamalek Cairo

Fundaşul spaniol Sergio Ramos, fostul căpitan al echipei Real Madrid, în prezent liber de contract, a fost contactat...

Marius Şumudică (Rapid) – Cred că a sosit timpul să luăm puncte şi acasă

Antrenorul echipei Rapid, Marius Şumudică, a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă, că a venit timpul ca formaţia...

Penarol Montevideo, ultima echipă calificată în semifinalele competiţiei Copa Libertadores

Echipa uruguayană Penarol Montevideo s-a calificat în semifinalele competiţiei Copa Libertadores la fotbal, echivalentul Ligii Campionilor europeni, după...