Reacția FRF, după incidentele de la partida Voința Domnești U19 – Sănătatea Buftea U19

Data:

Federația Română de Fotbal a reacționat, după incidentele de la meciul Voința Domnești U19 – Sănătatea Buftea U19, disputat duminică. Într-un comunicat publicat pe site-ul oficial, forul condus de Răzvan Burleanu a anunțat că urmează să ia măsuri dure pentru cei implicați în bătaia generală.

„Federația Română de Fotbal a luat act de cele întâmplate la partida din Campionatul Județean Ilfov, Voința Domnești U19 – Sănătatea Buftea U19.

Partida a fost întreruptă în minutul 75, în urma unei altercații violente în care au fost implicați atât jucători, cât și membri ai staff-ului, dar și spectatori. Este un incident ce nu își are locul pe un teren de fotbal, cu atât mai mult la un meci la acest nivel de vârstă.

Federația Română de Fotbal condamnă cu fermitate comportamentele reprobabile ce au avut loc cu această ocazie, comportamente care contravin valorilor fotbalului, în general, și urmărește cu atenție modalitatea în care urmează a fi analizate și sancționate faptele anterior amintite, având convingerea că organismele jurisdicționale abilitate își vor face pe deplin datoria și vor aplica sancțiunile regulamentare în conformitate cu gravitatea evidentă a incidentelor petrecute la un meci de fotbal într-o competiție de juniori, competiție oficială organizată de o asociație județeană membră a FRF!”, se arată în comunicatul Federației.

Sursa: frf.ro

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Iga Swiatek, calificare fara emotii în sferturi la Madrid (WTA)

Poloneza Iga Swiatek, numărul unu mondial al tenisului feminin, s-a calificat luni în sferturile de finală ale turneului...

FIFA şi UEFA ameninţă Spania cu sancţiuni după ce RFEF a fost plasată sub tutela guvernului

Cotidianul AS a dezvăluit luni că FIFA şi UEFA au lansat un ultimatum către guvernul spaniol, condus de...

Tenis: Tunisianca Ons Jabeur, calificată în sferturi la Madrid (WTA)

Tunisianca Ons Jabeur, cap de serie numărul opt, s-a calificat luni în sferturile de finală ale turneului de...

Fotbal: Rubiales neagă existenţa unor nereguli în contractul Supercupei Spaniei din Arabia Saudită

Luis Rubiales, fostul preşedinte al Federaţiei spaniole de fotbal (RFEF), a negat, luni, că ar fi plătit comisioane...