Laszlo Balint a debutat cu o remiză pe banca Universității Craiova

Data:

Universitatea Craiova a terminat la egalitate cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, 2-2 (1-0), vineri seara, pe teren propriu, într-un meci din prima etapă a Superligii de fotbal, potrivit Agerpres.

Universitatea a condus cu 2-0, prin golurile marcate de brazilianul Gustavo (29, 59), cel care intrase pe teren în min. 26, în locul croatului Ante Roguljic, accidentat.

Sepsi OSK, deţinătoarea Cupei României, a făcut o repriză secundă mai bună şi a reuşit să marcheze de două ori în ultimele 20 de minute. Vitalie Damaşcan a redus din diferenţă (73), deviind excelent centrarea lui Radoslav Dimitrov, iar Nicolae Păun (87) a restabilit egalitatea cu un şut din marginea careului. Universitatea a rămas în zece oameni la această fază, Alexandru Mateiu (89) fiind eliminat după intervenţia arbitrajului video pentru o intrare dură la autorul golului.

Damaşcan a înscris la doar patru minute de la introducerea sa pe gazon de antrenorul Cristiano Bergodi (ex-Universitatea).

Gazdele au mai avut o ocazie mare prin Elvir Koljic (38), singur cu portarul Roland Niczuly.

Sepsi OSK a ratat prin Ion Gheorghe (5, 43), ale cărui şuturi au fost apărate de Pigliacelli, Păun (38) şi Rareş Ispas (90+8), care a fost blocat salvator de Pigliacelli.

Laszlo Balint a debutat oficial cu acest prilej în postura de antrenor al Universităţii.

Portarul italian Mirko Pigliacelli s-a aflat la ultimul său meci pentru Universitatea Craiova. După patru ani petrecuţi în Bănie, Pigliacelli va reveni în Peninsulă, la Palermo.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Alcaraz speră în continuare să facă pereche la dublu cu Nadal, la Jocurile Olimpice de la Paris

Tenismanul spaniol Carlos Alcaraz a declarat, după calificarea sa în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000...

Fotbal: Nike şi-a prelungit parteneriatul cu nationala Franţei până în 2034

Federaţia franceză de fotbal (FFF) şi Nike au anunţat marţi reînnoirea parteneriatului lor, început în 2011, acesta fiind...

F1: Inginerul britanic Adrian Newey pleacă de la Red Bull, a anunţat echipa austriacă

Inginerul britanic Adrian Newey, considerat un adevărat "guru al aerodinamicii", va părăsit la începutul anului 2025 echipa de...

Fotbal: Harry Kane l-a egalat pe Mbappe în fruntea clasamentului golgheterilor Ligii Campionilor

Internaţionalul englez Harry Kane, atacantul echipei Bayern Munchen, a marcat al optulea său gol în actuala ediţie a...