Cinci români candidează pentru diverse posturi în structura de conducere a European Gymnastics

Data:

Cinci români, Anca Mihăilescu Grigoraş, Alina Drăgan, Alexandra Piscupescu, Mircea Apolzan şi Cătălin Manu, candidează pentru diverse posturi în structura de conducere a European Gymnastics, alegerile urmând a avea loc în luna decembrie a acestui an, a anunţat, joi, Federaţia Română de Gimnastică pe pagina oficială de Facebook, potrivit Agerpres.

La alegerile care vor avea loc pe 3 decembrie 2022 vor participa reprezentanţii celor 50 de federaţii membre ale forului european.

Membru al Comitetului Executiv al EG, Mircea Apolzan şi-a depus candidatura pentru unul dintre cele 3 locuri de vicepreşedinte. Sunt 7 competitori din Franţa, Luxemburg, Turcia, Islanda, Norvegia, Slovenia şi România.

Anca Mihăilescu Grigoraş este singura candidată pentru funcţia de preşedinte al Comitetului tehnic al gimnasticii artistice feminine, în timp ce Alina Drăgan o are ca adversară pe Svetlana Lukina (Rusia) la funcţia de conducere a Comitetului tehnic al gimnasticii aerobice.

Pentru Comitetul tehnic al gimnasticii ritmice, sunt 30 de candidaturi pentru 6 locuri. Printre aspirante şi reprezentanta României, Alexandra Piscupescu.

De asemenea, Cătălin Manu este singurul candidat la funcţia de preşedinte al Comisiei de Control din cadrul European Gymnastics. El este preşedintele în exerciţiu.

Farid Gayibov din Azerbaijan este singurul candidat la funcţia de preşedinte al European Gymnastics.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Handbal masculin: CSM Constanţa şi-a asigurat medaliile de argint

CSM Constanţa şi-a asigurat medaliile de argint în Liga Naţională de handbal masculin, după ce a învins-o pe...

Canotaj: Bronz pentru România la Europene, în proba de 8+1 masculin

Echipajul de 8+1 masculin al României a cucerit medaliile de bronz, sâmbătă, la Campionatele Europene de canotaj de...

Tenis: Tsitsipas, out din primul tur la Madrid

Jucătorul grec de tenis Stefanos Tsitsipas, nr.7 mondial, câştigător al titlului la Monte Carlo şi finalist la Barcelona,...

Tenis: Jannik Sinner a debutat cu dreptul la Madrid

Jucătorul italian de tenis Jannik Sinner, principalul favorit, a debutat cu o victorie la turneul ATP Masters 1.000...