Pyunik Erevan – CFR Cluj 0-0, în primul tur preliminar al Ligii Campionilor

Data:

CFR Cluj şi Piunik Erevan au terminat la egalitate, 0-0, marţi seara, în capitala Armeniei, în prima manşă a turului întâi preliminar al Ligii Campionilor la fotbal, potrivit Agerpres.

La primul său joc oficial din noul sezon competiţional, campioana României a dominat în cea mai mare parte a timpului, şi-a creat mai multe ocazii de gol, a avut chiar şi o bară, însă nu a reuşit să se impună în faţa unei echipe aflate sub nivelul său.

CFR a început în atac, iar prima ocazie a venit în min. 4, când danezul Hammershoej-Mistrati a şutat din întoarcere, dar Iurcenko a respins. Portarul armean a fost la post şi la şutul lui Roger (18), iar Debeljuh (27) a tras peste poartă de la 18 metri.

Deac s-a aflat în prim plan la ultimele două acţiuni din prima repriză ale echipei antrenate de Dan Petrescu, însă Iurcenko a apărat şutul din min. 34, iar în min. 45+1 Juninho a blocat reluarea decarului ardelean.

Piunik a avut o singură ocazie, un şut al lui Otubanjo (43), prins fără emoţii de Bălgrădean.

În repriza secundă, gazdele au avut mai mult curaj, dar CFR a rămas în continuare periculoasă.

Şutul lui Cvek (48) a fost blocat la 16 metri de poarta lui Iurcenko, iar Hammershoej-Mistrati a fost imprecis din 16 metri (49).

Gazdele şi-au încercat şansa de la distanţă, prin Renzo Jose (58), însă mingea s-a dus puţin pe lângă poartă.

Cea mai mare ocazie a fost ratată de Debeljuh (73), care a trimis din foarfecă în transversală. Debeljuh a fost periculos şi în min. 76, însă a reluat alături la centrarea lui Deac. Şi Jefte (84) a trecut pe lângă gol, însă reluarea sa la centrarea lui Debeljuh a fost reţinută de portar.

CFR a avut nu mai puţin de 11 cornere (5 pentru Piunik), însă nu a reuşit să creeze pericol la niciunul. Clujenii au fost mai buni şi la şuturile la poartă (16-5) şi pe poartă (5-1).

Manşa secundă se va juca la Cluj-Napoca în data de 13 iulie (ora 21:30).

Dacă va trece de Piunik Erevan, CFR va juca în turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor cu învingătoarea din meciul care opune echipele F91 Dudelange şi KF Tirana.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Constantin Gâlcă (Universitatea Craiova) – În ziua de azi nu mai există favorită la campionat

Antrenorul echipei de fotbal Universitatea Craiova, Constantin Gâlcă, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că nu există...

Sergio Ramos, contactat de clubul egiptean Zamalek Cairo

Fundaşul spaniol Sergio Ramos, fostul căpitan al echipei Real Madrid, în prezent liber de contract, a fost contactat...

Marius Şumudică (Rapid) – Cred că a sosit timpul să luăm puncte şi acasă

Antrenorul echipei Rapid, Marius Şumudică, a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă, că a venit timpul ca formaţia...

Penarol Montevideo, ultima echipă calificată în semifinalele competiţiei Copa Libertadores

Echipa uruguayană Penarol Montevideo s-a calificat în semifinalele competiţiei Copa Libertadores la fotbal, echivalentul Ligii Campionilor europeni, după...