Simona Halep o va înfrunta pe Karolina Muchova în primul tur la Wimbledon

Data:

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul 19 mondial, o va avea ca adversară pe Karolina Muchova din Cehia (locul 82 WTA), pe care nu a mai întâlnit-o anterior, în primul tur al turneului de Mare Şlem de la Wimbledon, conform tragerii la sorţi care a avut loc vineri, potrivit Agerpres.

Halep, câştigătoarea trofeului la Wimbledon în 2019, ocupă poziţia a 16-a pe lista capilor de serie la ediţia din acest an a competiţiei londoneze.

Sorana Cîrstea, locul 32 WTA şi cap de serie numărul 21, va juca în primul tur cu sârboaica Aleksandra Krunic (53 WTA), pe care a învins-o anterior de trei ori în patru confruntări.

Gabriela Ruse (55 WTA) va avea cea mai dificilă misiune în primul tur la All England Club, împotriva americancei Coco Gauff, a 12-a jucătoare a lumii.

Irina Begu (43 WTA) va evolua în meciul său de debut împotriva georgienei Ekaterine Gorgodze (112 WTA), în faţa căreia s-a impus în singurul lor duel anterior.

Ana Bogdan (109 WTA) o va întâlni la rândul ei pe ucraineanca Daiana Iastremska (74 WTA), cea care a învins-o pe reprezentanta ţării noastre ambele meciuri precedente.

Adversara Irinei Bara (121 WTA) va fi franţuzoaica Chloe Paquet (101 WTA), jucătoare pe care a învins-o la singura confruntare din circuitul profesionist, în timp ce Mihaela Buzărnescu (126 WTA) va evolua, tot în premieră, împotriva germancei Natasja Schunk (156 WTA).

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Polo: CSA Steaua, la al 20-lea titlu de campioană naţională

CSA Steaua Bucureşti a cucerit al 20-lea său titlu de campioană naţională la polo pe apă, după ce...

Fotbal: Universitatea Craiova va juca barajul pentru Conference League

Universitatea Craiova a învins-o pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe cu scorul de 3-2 (0-1), sâmbătă, pe teren propriu,...

Fotbal: CFR Cluj, vicecampioană a României

CFR Cluj e noua vicecampioană a României după ce a surclasat-o pe Farul Constanţa cu scorul de 5-1...

Formula 1: Oscar Piastri (McLaren) s-a impus în ultima sesiune de antrenamente libere de la Imola

Pilotul australian Oscar Piastri (McLaren) a dominat cea de-a treia ultima sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui...