Antonio Rudiger, după ce a semnat cu Real Madrid: „Am hotărât să joc la această echipă pentru Ancelotti”

Data:

Contactele lui Antonio Rudiger cu antrenorul Carlo Ancelotti au fost factorul decisiv pentru ca fundaşul german s-o aleagă pe Real Madrid, a declarat fotbalistul la prezentarea la noua sa echipă, scrie AFP, potrivit Agerpres.

„Prima oară când am intrat în contact (cu Real), în fine, nu eu, ci agentul meu, a fost în septembrie. A doua oară, am vorbit cu domnul Ancelotti, a fost în aprilie”, a povestit fundaşul central, venit gratis de la Chelsea.

„Cel mai important cred că a fost contactul cu Ancelotti, fiindcă am hotărât să joc la această echipă pentru Ancelotti. Mi-a spus atunci că mă vrea, că are încredere în calităţile mele, că aş putea să ajut mult (echipa). Era domnul Ancelotti, totuşi”, a spus fotbalistul care a mai trecut pe la VfB Stuttgart şi AS Roma.

Internaţionalul german a adăugat că este „gata să lupte” pentru un loc de titular la campioana en titre a Spaniei şi a Europei. „Este clar că Real Madrid are mulţi jucători foarte buni, mai ales pe postul meu, însă mă simt destul de încrezător”, a subliniat Rudiger.

Venirea sa va duce la o concurenţă mai mare în centrul apărării, unde brazilianul Eder Militao şi austriacul David Alaba au strălucit în sezonul trecut.

Fotbalistul născut la Berlin a semnat pe patru sezoane cu Real. Potrivit presei spaniole, el va câştiga 9 milioane de euro net pe sezon, cu o primă de semnătură de 8 milioane de euro.

Rudiger a spus că a apreciat revenirile spectaculoase ale lui Real în ediţia trecută a Ligii Campionilor, el fiind cu Chelsea una din victimele madrilenilor în sferturi de finală.

„A fost un meci foarte special, foarte intens, pentru mine a fost prima dată când am jucat pe Bernabeu”, şi-a amintit Rudiger. El a asigurat că, deşi avusese deja contacte cu gruparea spaniolă, nu i-a fost greu în momentul în care a jucat acest meci.

„A fost uşor, fiindcă atunci nu era nimic clar şi chiar dacă ar fi existat nişte indicaţii, e important să fii profesionist, iar atunci obiectivul meu a fost s-o elimin pe Real Madrid”, a spus el.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Fotbal: Italianul Zaniolo, accidentat, s-a retras din lotul Italiei pentru EURO 2024

Nicolo Zaniolo, internaţionalul italian al clubului englez de fotbal Aston Villa, a declarat forfait, miercuri, pentru EURO 2024...

Moto:Dublul câştigător al Raliului Dakar, Kevin Benavides, se află în stare gravă după un accident

Argentinianul Kevin Benavides (KTM), dublu câştigător al Raliului Dakar la moto, se află în stare gravă, cu un...

Fotbal: PAOK Salonic mai are un pas până la câștigarea titlului în Grecia, după victoria cu Panatinaikos

PAOK Salonic, echipă antrenată de românul Răzvan Lucescu, este la un singur pas de câştigarea titlului de campioană...

Fotbal american: NFL se va vedea si pe Netflix

Netflix a achiziţionat drepturile pentru cel puţin patru meciuri din liga profesionistă de fotbal american (NFL), o premieră...