Spectacol la meciul de retragere al lui Horia Tecău, la Sports Festival

Data:

Tenismanul român Horia Tecău s-a retras din activitate cu prilejul unui spectaculos meci demonstrativ de dublu, în BT Arena din Cluj-Napoca, în cadrul Sports Festival, potrivit Agerpres.

Alături de Horia Tecău, vicecampion olimpic şi triplu câştigător de Grand Slam la dublu şi dublu mixt, în faţa a aproape 7.000 de spectatori, au evoluat Simona Halep, suedezul Robert Lindstedt (fost partener de dublu), Bethanie Mattek Sands (fosta parteneră de dublu mixt, alături de care a câştigat titlul la Australian Open), Andrei Pavel şi Marius Copil, potrivit unui comunicat remis AGERPRES. În teren a intrat şi Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep.

”Meciurile au fost un mix neconvenţional de joc şi momente surpriză. Sportivii au făcut schimburi surprinzătoare de echipă, au jucat cu copiii de mingi, cu Stere Halep, tatăl Simonei Halep, dar şi cu primarul oraşului Cluj-Napoca, Emil Boc. Nu au lipsit nici momentele artistice şi surprizele pregătite de organizatori pentru Horia Tecău: Ilie Năstase i-a oferit cadou, în deschiderea spectacolului, racheta de lemn cu care a devenit nr. 1 ATP, cu semnătura lui”, precizează organizatorii.

Gemenele ucrainene Iulia şi Olia Mosienko, semifinalistele emisiunii ”Românii au talent 2022”, au susţinut un număr de acrobaţii intitulat simbolic: „Am avut un vis de pace”.

La finalul serii, Horia Tecău a invitat toţi copiii alături de el, pe teren, pentru show-ul de confetti.

Vineri, sute de pasionaţii de tenis au asistat la masterclass-ul ”The art of coaching”, susţinut de Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep.

În cea de-a doua zi a festivalului au avut loc şi sesiuni de iniţiere în peste 20 de sporturi, activităţi sportive şi concerte la scena din zona centrală a festivalului, iar fanii au putut asista la discuţii cu Diana Pirciu (reprezentant Academia Naţională de Fotbal), Adrian Mutu, Cristiana Pîrv şi Jaqueline Cristian în cadrul sesiunilor gratuite Sports Talks.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

F1: Ayrton Senna va fi omagiat de Sebastian Vettel cu ocazia MP al regiunii Emilia Romagna

Fostul pilot de Formula 1 Sebastian Vettel a organizat mai multe activităţi pentru a-i aduce un omagiu regretatului...

Manchester City pierde un jucător important pentru ultimele două meciuri ale sezonului

Brazilianul Ederson, portarul lui Manchester City, va rata meciul final din Premier League, în care City poate fi...

Sevilla FC rămâne fără capitan la finalul sezonului

Internaţionalul spaniol Jesus Navas, căpitanul echipei Sevilla FC, se va despărţi de clubul andaluz la finalul acestui sezon,...

Bruno Fernandes și-ar dori să rămână la Manchester United

Căpitanul echipei de fotbal Manchester United, Bruno Fernandes, a afirmat că vrea să rămână la gruparea de pe...