Mario Balotelli revine în campionatul Italiei, la Genoa

Data:

Fotbalistul Mario Balotelli revine în campionatul Italiei, după patru ani de la ultima sa apariţie în Serie A, la echipa Genoa, care este pregătită să parieze pe imprevizibilul atacant în vârstă de 34 de ani, pentru a-şi asigura menţinerea în elită, informează AFP.

„Am decis să pariem pe Balotelli, aşteptăm ca el să ne aducă entuziasmul şi pozitivitatea sa. Cu excepţia unei enorme surprize, el va fi jucătorul echipei Genoa începând de luni”, a declarat pe platforma DAZN directorul sportiv al clubului, Marco Ottolini, înaintea meciului echipei sale cu Lazio Roma.

Balotelli, rămas fără club din luna iunie, se va angaja cu Genoa, echipă aflată pe locul 18 în clasament, până la finalul sezonului.

Aducerea sa la echipă a fost accelerată de accidentările celor doi atacanţi ai clubului, Vitinha şi Junior Messias.

Genoa, antrenată de fostul internaţional italian Alberto Gilardino, nu a înscris decât şapte goluri în acest sezon.

De la ultima sa apariţie în elita fotbalului italian, în 2019-2020, la Brescia (5 goluri), „Super Mario” a petrecut sezonul următor în divizia secundă italiană, la Monza (5 goluri), apoi în 2021-2022 în Turcia la Adana Demirsport (18 goluri), înaintea unui sezon în Elveţia la Sion (6 goluri) şi o revenire în 2023-2024 la Adana Demispor (7 goluri).

Fostul internaţional italian (36 selecţii, 14 goluri) a mai jucat în cursul carierei sale la Inter Milano (2007-2010), Manchester City (2010-2013), AC Milan (2013-2014 şi 2015-2016), Liverpool (2014-2015), Nice (2016-2019) şi Olympique Marseille (2019).

Balotelli ar putea disputa primul său meci la Genoa, joi, pe propriul teren, cu Fiorentina, în cadrul etapei a 10-a.

AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Jamie Carragher îl compară pe Arteta cu Mourinho

Jamie Carragher, fostul fotbalist al lui Liverpool şi unul dintre cei mai reputaţi comentatori de televiziune din Anglia,...

Real Madrid a demarat demersurile pentru aducerea antrenorului Xabi Alonso în iunie

Conducerea clubului spaniol de fotbal Real Madrid intenţionează să renunţe la serviciile antrenorului Carlo Ancelotti la finalul acestui...

Simona Halep, învinsă în primul tur la Hong Kong (WTA)

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, beneficiara unui wild card, a fost învinsă de chinezoaica Yue Yuan, cu...

Lewandowski (FC Barcelona), lider în clasamentul trofeului Gheata de Aur

Internaţionalul polonez Robert Lewandowski, atacantul echipei FC Barcelona, este lider al clasamentului trofeului Gheata de Aur, atribuit la...