Record de invincibilitate pentru Manchester City în Liga Campionilor

Data:

Echipa engleză de fotbal Manchester City a stabilit un nou record de invincibilitate în Liga Campionilor, după succesul înregistrat miercuri în faţa formaţiei Sparta Praga (scor 5-0), informează L’Equipe.

Campioana en titre a Angliei a ajuns cu această ocazie la 26 de meciuri consecutive fără înfrângere în cea mai importantă competiţie continentală intercluburi, depăşind precedentul record deţinut din 2009 de rivala Manchester United.

Manchester City a reuşit scorul serii de miercuri în Champions League, marcând de cinci ori în poarta cehilor de la Sparta Praga, prin Phil Foden (3), Erling Haaland (58, 68), John Stones (65) şi Matheus Nunes (88 – penalty).

Elevii antrenorului Pep Guardiola şi-au început seria invincibilă în urmă cu doi ani, după eşecul suferit în semifinala retur cu spaniolii de la Real Madrid (1-3), pe 4 mai 2022. De atunci, City nu a mai cunoscut înfrângerea pe scena europeană, înregistrând 18 victorii şi 8 egaluri pe parcursul ultimelor două ediţii ale Ligii Campionilor.

Următoarea adversară a „Sky Blues” va fi echipa portugheză Sporting Lisabona, pe care o va înfrunta în deplasare, pe 5 noiembrie.

AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

„Haaland este un marcator fantastic”, spune coechipierul său de la Manchester City, Phil Foden

Internaţionalul englez Phil Foden l-a etichetat pe coechipierul său de la Manchester City, norvegianul Erling Haaland, drept un...

Presa germană l-a criticat pe Kompany după eşecul cu Barcelona (1-4)

Presa germană a subliniat prestaţia individuală a brazilianului Raphinha şi a antrenorului Hansi Flick, la o zi după...

FRF va acorda sprijin financiar unor cluburi din judeţul Galaţi afectate de inundaţii

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal, întrunit joi, a dispus acordarea unui sprijin financiar unor cluburi din...

Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris a costat circa 100 de milioane de euro

Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de vară de la Paris a costat circa 100 de milioane de...