Julios Salinas, fostul jucător al Barcei, consideră că ‘Balonul de Aur’ ar trebui să ajungă la Carvajal

Data:

Julio Salinas, fostul atacant internaţional al Barcelonei, a declarat, joi, că „Balonul de Aur” din acest an „ar trebui să fie dat” lui Dani Carvajal pentru că a câştigat „totul, a fost decisiv la goluri şi a jucat la cel mai înalt nivel”, atât la echipa naţională, cât şi la Real Madrid, informează EFE.

Salinas, care a jucat la Barcelona între 1988 şi 1994, a analizat şi derby-ul pe care îl vor disputa pe Santiago Bernabeu, în viitoarea etapă, Barcelona şi Real Madrid.

„Preferata mea este Real Madrid pentru că joacă acasă şi nu a mai pierdut de un an pe Santiago Bernabeu, dar Barcelona este la cel mai bun moment al ei şi poate fi o săptămână incredibilă”, a spus Salinas, care a asigurat că, în comparaţie cu sezonul trecut, principala schimbare pe care a făcut-o echipa catalană este „aspectul fizic”.

În ceea ce priveşte favoritul său pentru „Balonul de Aur”, Salinas optează pentru un fotbalist spaniol.

„Pentru mine, ‘Balonul de Aur trebuie să fie câştigat de un spaniol. Este un premiu care este de multe ori manipulat pentru că de cele mai multe ori este acordat unui atacant. După mine, el ar fi trebuit dat anul trecut lui Rodri, care a marcat în finala Ligii Campionilor şi cu echipa naţională, care a câştigat totul şi apoi i l-au dat altcuiva. Nu ştiu motivul”, a mai spus Salinas.

AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

„Haaland este un marcator fantastic”, spune coechipierul său de la Manchester City, Phil Foden

Internaţionalul englez Phil Foden l-a etichetat pe coechipierul său de la Manchester City, norvegianul Erling Haaland, drept un...

Presa germană l-a criticat pe Kompany după eşecul cu Barcelona (1-4)

Presa germană a subliniat prestaţia individuală a brazilianului Raphinha şi a antrenorului Hansi Flick, la o zi după...

FRF va acorda sprijin financiar unor cluburi din judeţul Galaţi afectate de inundaţii

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal, întrunit joi, a dispus acordarea unui sprijin financiar unor cluburi din...

Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris a costat circa 100 de milioane de euro

Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de vară de la Paris a costat circa 100 de milioane de...