Tyson Fury promite să fie ‘mai inteligent’ pentru revanşa cu Usik

Data:

Pugilistul britanic Tyson Fury a promis, miercuri, să fie „mult mai concentrat şi mai inteligent” cu ocazia revanşei din decembrie în faţa campionului mondial unificat al categoriei grea, Oleksandr Usik, pe care speră „să-l facă KO”, relatează AFP.

„Ultima oară în mai, Oleksandr a câştigat primul meci. Dar eu nu am mare lucru de schimbat. Un pic de concentrare şi voi fi victorios”, a declarat Fury la conferinţa de presă organizată la Londra.

Pugilistul britanic, în vârstă de 36 de ani, a suferit prima sa înfrângere din carieră, pe 18 mai la Riad, în faţa ucraineanului Oleksandr Usik, care a devenit cu această ocazie campion mondial unificat al categoriei grea, o premieră în 25 de ani.

Revanşa programată pe 21 decembrie în Arabia Saudită va avea drept miză centurile WBA, WBO şi WBC, întrucât Usik a abandonat titlul IBF între timp, fără să boxeze, în favoarea lui Daniel Dubois.

„Trebuie să fiu un pic mai concentrat şi mai inteligent pentru a obţine victoria”, a spus Fury, care a purtat o şapcă cu inscripţia „Gipsy King”.

Boxerul ucrainean Oleksandr Usik este campionul incontestabil la categoria şi este primul boxer care a deţinut în acelaşi timp toate cele patru centuri importante la categoria grea şi primul campion incontestabil de la sfârşitul domniei britanicului Lennox Lewis în aprilie 2000.

AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Comisia paritară a LFP se va pronunţa vineri în litigiul dintre Mbappe şi PSG

Comisia paritară de recurs a Ligii de fotbal profesionist din Franţa (LFP) se va pronunţa vineri în privinţa...

Fernando Alonso va pilota în Mexic a 400-a sa cursă din Formula 1

Pilotul spaniol Fernando Alonso, dublu campion mondial, va atinge ştacheta de 400 curse în Formula 1, cu prilejul...

Patru arestaţi pentru incitare la ură împotriva brazilianului Vinicius Junior, înaintea derby-ului Madridului

Poliţia spaniolă a arestat patru presupuşi fani ai echipei Atletico Madrid pentru că au lansat o campanie de...

România a urcat pe locul 43 în clasamentul FIFA

Selecţionata României a urcat două trepte, până pe locul 43, în clasamentul mondial al Federaţiei Internaţionale de Fotbal...