Courtois (Real Madrid), accidentat, va rata ‘El Clasico’

Data:

Portarul belgian Thibaut Courtois (Real Madrid) va rata meciul derby al ligii spaniole împotriva lui FC Barcelona de sâmbătă, din cauza unei accidentări la aductorii piciorului stâng pe care a suferit-o în timpul meciului de marţi cu Borussia Dortmund (5-2) în Liga Campionilor, scrie EFE.

”După testele efectuate jucătorului nostru Thibaut Courtois de către serviciile medicale de la Real Madrid, acesta a fost diagnosticat cu o leziune la aductorul piciorului stâng”, a postat Real Madrid pe site-ul său.

După cum a aflat EFE de la surse din club, portarul va fi absent pentru două-trei săptămâni, ceea ce înseamnă că va rata pe lângă ”El Clasico” meciul din deplasare cu Valencia şi meciul cu AC Milan din Liga Campionilor.

Portarul belgian, care aparent a încheiat jocul fără probleme, a fost decisiv în revenirea echipei italianului Carlo Ancelotti, cu mai multe intervenţii care au împiedicat scorul să ajungă la 0-3 şi chiar 2-3, înainte ca Lucas Vazquez şi Vinicius Jr să completeze remontada.

Courtois a jucat al 12-lea meci al sezonului. Este a doua accidentare a lui în aceeaşi zonă, după cea suferită în septembrie împotriva lui Atletico de Madrid şi care l-a făcut să rateze meciurile cu Lille (Liga Campionilor) şi Villarreal, în care a fost suplinit de ucraineanul Andrei Lunin.

După trei săptămâni de pauză, Courtois a reapărut în poartă sâmbăta trecută împotriva lui Celta Vigo, unde Real Madrid a reuşit să câştige greu cu 2-1 după o altă prestaţie magnifică a portarului belgian.

Atacantul brazilian Rodrigo, accidentat la ischiogambieri în meciul cu Dortmund, va rata de asemenea El Clasico.

AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

NHL – Campioana Florida Panthers, umilită pe propriul patinoar

Echipa Minnesota Wild a învins fără drept de apel în deplasare, cu scorul de 5-1, formaţia Florida Panthers,...

F1: Leclerc, la bordul unui avion de luptă Rafale al aviaţiei franceze

Pilotul de Formula 1 Charles Leclerc a participat la un antrenament al aviaţiei militare franceze la bordul unui...

Manchester United, una dintre favorite la cucerirea trofeului Europa League, spune Mourinho (Fenerbahce)

Antrenorul echipei Fenerbahce Istanbul, Jose Mourinho, a apreciat miercuri că fostul său club, Manchester United, aflat în dificultate...

Silviu Balaure (Hermannstadt), suspendat 3 etape de Comisia de Disciplină a FRF

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal l-a sancţionat, miercuri, pe jucătorul formaţiei FC Hermannstadt, Silviu Balaure,...