Guardiola explică de ce Kevin De Bruyne nu poate reveni încă pe teren

Data:

Accidentarea musculară a lui Kevin De Bruyne, de la jumătatea lunii septembrie, „nu este gravă”, dar jucătorul „nu se simte încă apt să revină pe teren”, a declarat marţi antrenorul lui Manchester City, Pep Guardiola, întrebat despre absenţa prelungită a mijlocaşului ofensiv belgian, scrie AFP.

Internaţionalul belgian în vârstă de 33 de ani a suferit o accidentare în zona inghinală pe 18 septembrie, împotriva lui Inter Milano în Liga Campionilor, şi de atunci nu a mai revenit în competiţii, în ciuda reluării treptate a antrenamentelor.

„Nu este o problemă deosebită, dar el nu se simte încă pregătit”, a declarat Guardiola la o conferinţă de presă marţi, în ajunul meciului cu Sparta Praga din Liga Campionilor.

„Kevin nu mai are 20 de ani. Trebuie să fie într-o formă excelentă pentru a juca fotbal. Dacă nu se simte confortabil, nu poate să evolueze la nivel maxim”, a adăugat antrenorul Guardiola.

De Bruyne, 33 de ani, a pus sub semnul întrebării viitorul său la echipa naţională, după ce a fost nemulţumit de mentalitatea de luptă şi capacitatea coechipierilor săi după o înfrângere cu 0-2 în faţa Franţei la Lyon, pe 9 septembrie.

AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Lille joacă ”atrăgător şi cu mult curaj”, spune antrenorul Simeone (Atletico Madrid)

Antrenorul echipei Atletico Madrid, Diego Simeone, a lăudat marţi calitatea jocului prestat de Lille, adversarul de miercuri seara...

Monica Niculescu şi Cristina Bucşa s-au calificat în sferturile probei de dublu la Tokyo (WTA)

Perechea româno-spaniolă Monica Niculescu/Cristina Bucşa s-a calificat, marţi, în sferturile probei de dublu din cadrul turneului de tenis...

Uruguayanul Diego Forlan va debuta în tenisul profesionist la 45 de ani

Uruguayanul Diego Forlan, fostul jucător al echipei naţionale de fotbal a ţării sale, va debuta la Challengerul de...

Bayer Leverkusen se aşteaptă ca antrenorul Xabi Alonso să plece la finalul sezonului

Bayer Leverkusen, campioana en titre a Germaniei, ia în calcul o plecare a antrenorului Xabi Alonso la finalul...